A mávban (ÁEK) adnak szüléshez hálóinget vagy sajátban szülünk? Kb hány bugyit és hálóinget készítsek be?
Szia
Én tavaly nyáron szültem ott. Nekem volt 3 hálóingem,de mivel abban,amiben szültem véres lett,az már ügye ment haza,így maradt 2,de az meg nem volt elég,mert összevéreztem sajna..Így apa hazavitte kimosni,és hozta is be,miután megszáradtak..:) Bugyiból én is ilyen eldobhatósat vettem,de nem tenát,hanem valami no name-et,ami teljesen megfelelő volt a célnak...meg olyan betétet is...! Ja...és bugyiból én olyat vettem,amiben 5 volt egy csomagban,és az pont elég volt.. A babának is amúgy kell vinni pelust,mert nem adnak. Viszont ruhát azt adnak rá,sőt ajánlják is,hogy ne vigyél,nehogy összekeveredjenek,mikor lecserélik mondjuk fürdetésnél..
Könnyű szülést kívánok,és gratulálok a babádhoz! :)
az utolsó vagyok megint...
a popsitörlőről megfeledkeztem,hogy azt is kell vinni...a többi dologból van ott egy pelusozón. (popsikrém,alkohol,köldöktisztítópálcika,meg ilyenek...)
Szia!
Én 3 hete szültem ott...
kell hálóing,mert beöntés után abba vagy késöbb szüléshez adnak korházit,aztán a benttöltöt napokat már megint csak saját hálóingben vagy pizsiben vagy.
Bugyit igyél és Tenát!
JKönnyű szülést,jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!