Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a tapasztalatotok az apás...

Mi a tapasztalatotok az apás szülésről?

Figyelt kérdés

Szülés láttán nem volt vele probléma? Szülés után nem viszonyult hozzád másként?

Esetleg hosszasan elmesélhetnétek a saját sztoriaitokat.

Viccesnek sikeredett apás szüléseiteket.Bármit ami ezzel kapcsolatos.

Az én párom nagyon be akar jönni, de én nem szeretném annyira, nehogy probléma legyen. Semmi tapasztalatom ezzel, mivel első babám lesz, 23 éves vagyok párom 26, kislányunk lesz. 37+6 hétben vagyunk.

2016. júl. 19. 09:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyikünk sem számított apás szülésre. Tartottunk tőle. Aznap mégis bent ragadt én meg mégsem szerettem volna, hogy kimenjen. Fogta a kezem, biztonságot adott. Hihetetlen nagy támaszt. Nagyon fájdalmas indított szülésem volt. Kitolásnál is átkarolt (szülőszék), de megakadt és az ágyra kerültem. Neki hihetetlen élmény volt látni a babánk megszületését, én meg úgy éreztem, ha nem fog, nem ölel, összeroppanok a fáldalomtól valami légüres térben.
2016. júl. 21. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!