Hogyan lehet megkülönböztetni a jóslókat a szülési fájásoktól?
Figyelt kérdés
Már régóta vannak jóslóim, de sosem tartottak sokáig, naponta max. 5-6 alkalommal. De most hogy itt a front, sokkal többet görcsölök, már majdnem be is mentem a kórházba egyszer. De a görcsök elmúltak magnéziumra és forró fürdőre, pedig 3-4 órán át görcsöltem, 2-15 percenként, és 30-60 másodpercig tartottak a görcsök.
Azt hittem akkor, hogy ez már a szülés, de azóta nem görcsöltem olyan durván. Vagy szerintetek ez tényleg szülés volt, csak a magnéziummal "leállítottam"? Vagy a jóslók is lehetnek annyira fájdalmasak, hogy sírjak? Néha már sírtam olyan rossz volt...
35+4 hkm
2016. júl. 18. 11:56
1/6 anonim válasza:
Álj melegvíz alá ha erősödik akkor az már nem jósló. Nekem meg a szülésnőm a nospát ajánlotta ha nem múlik attól sem akkor bizon szülni fogsz.
2/6 anonim válasza:
Én a magnézium miatt kérdeztem a dokimat, mert elvileg a 36. hétig lehet szedni, és azt mondta, ha akarom szedhetem végig, ha tényleg beindul a szülés, nincs az a magnézium mennyiség, ami leállítaná. Holnap töltöm a 40. hetet.
3/6 anonim válasza:
A jóslók miatt éjszakákon aát nem aludtam.Néhány jósló jobban fájt mint s vajúdás
4/6 A kérdező kommentje:
Ettől félek, hogy annyira fájnak a jóslók, hogy nem fogom tudni, hogy ez már tényleg a szülés, és nem érünk be időben a kórházba.
2016. júl. 18. 12:47
5/6 anonim válasza:
Mondjuk ha már derékszögben hajolgatsz és nem kapsz normálisan levegőt, az már nem jósló. És, egyre erősebb.
6/6 anonim válasza:
Vajudas rendszeres idokozonkent van es a fajas 1 percnel nem tart tovabb(kiveve az utolso szakaszban) az idot merd,hogy rendszerezodnek e :) fajasok kozt az ido altalaban mindig csokken-bar nekem 2 percesekkel indult :) en ugy tudom nospat nem szabad szedni utolso trimeszterben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!