Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés? Van köztetek...

Apás szülés? Van köztetek olyan, aki megbánta hogy bent volt, illetve engedte a férjének, hogy bent legyen? Vagy ha nem is bánod, de van bármilyen negatív következménye?

Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
En "megyek" ő "jön"..de tényleg lehet viccesen fogalmaztam :):)
2016. júl. 12. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
44%
Én annyit tudok mondani akinek a férje szenvedést lát és nem egy szülési folyamatot vagy magát a szülést akár.Az ne menjen be.Nekem bent volt nem szenvedtem forgolódtam a fájdalomtól a szülőágyon de tudta hogy ez mi.6 óra alatt lezajlott semmi fájdalomcsillapító ,és első szülés volt.Mindenkinek nem való az biztos.
2016. júl. 12. 21:54
 13/21 anonim ***** válasza:
37%
Program császárom volt, a férjemnek szólt a doki, hogy apuka, lehet fotózni. Ő nagy lazán felemelkedik, nyitva a hasam, gyorsan kattint,elhűlve visszaül a fejemhez.:))) nem szoltak, hogy nyitva leszek még akkor, neki meg eszébe sem jutott. De egyébként minket mégjobban összekovácsolt a szülés. Ő tartotta a maszkot, amitől jobban lettem. Miatta lettem jobban.:) Ott voltunk ketten, tapogattuk kicsit a mellkasomon a gyereket, amíg varrtak. Különleges emlék mindkettőnk számára. Miattam tuti bejönne újra, én meg csakis vele szülnék megint!:)
2016. júl. 12. 22:13
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

Én nem tudok erről nyilatkozni mert nem lesz bent a férjem, de a sógoromról tudok.

Ő sem hajlandó beszélni róla és nem azért mert a szülés látványa rossz lett volna, hanem mert a nővéremet szenvedni látta és ő tehetetlen volt. Amikor tesómnak habzani kezdett a szája akkor totál kiborult. Erre hogy lehetne felkészülni?? Ő csak annyit látott hogy baj van és nem tud tenni semmit sem ellene. A nővéremnek nem volt trauma, mert nem is emlékszik rá...nem úgy a sógorom..

Megértem ha a korábbi válaszoló férje azt érzi amit és ezért nem lehet megkövezni őt.

Én nem véletlenül nem akarom hogy bent legyen a férjem. Ismerem őt és gyűlölné a helyzetet, hogy nem tehet semmit. Nem akarom hogy ilyen mély nyomot hagyjon benne a szülés ha gond van. Szerintem csodálatos pillanat lesz ha először megfoghatja, a többi még teljesen felesleges és lényegtelen.

2016. júl. 12. 23:33
 15/21 anonim ***** válasza:
42%

Program csaszarom volt, bent volt, mert ahol elunk, ott bent lehet csaszarkor.

A gyerek par honapos koraban kozolte, hogy sosem szeretett, csak felrevezetett, nem foglalkozik a gyerekkel sem.

Ugyhogy en mar banom, hogy megosztottam vele eletemnek ezt a csodas pillanatat ...

2016. júl. 12. 23:53
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Az én párom eleinte nem akart bejönni, ismeretlen helyzet, félt tőle. A végén rászánta magát, nem bánta meg. Csodás fotókat készített, amik pótolhatatlanok és meghittek. Semmilyen törést nem okozott nálunk a szülés.
2016. júl. 13. 07:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem két sima szülésem volt eddig. Most várjuk a 3.-at. Mindkettőnél bennvolt és és most is benn lesz (hacsak ugye valamiért nem császárral végződik). Ő még az elsőnél kérdezte, hogy bejöjjön-e és meg azt mondtam, hogy ha szeretne legyen benn, de nem erőszakolom rá, hisz ő tudja mit bír (bátyám pl még a sima vérvételnél is rosszul van, de amikor a fiai születtek végig benn volt és nagy élményt jelentett számára). Szóval mivel az ő döntése volt benn volt, igaz sok mindent nem tudott csinálni, mert akkor nekem pl nem esett jól ha simogatott vagy babusgatott, így csak állt mellettem és fogta a kezem. De már az első után azt mondta, hogy büszke rám, hogy így végigcsináltam, és teljesen el volt ájulva tőle, hogy hogyan jött ki az a nagy gyerek belőlem. Mert egyik pillanatban még benn volt, utána meg látta a kis fejét kibukkanni a semmiből. Egyébként szerintem az sem mindegy, hogy valaki milyen sokáig, hogyan vajúdik. Nekem az első 3 óra, a második 1 óra alatt meglett a beérkezéstől számítva és a "vajúdás"/fájdalom/"szenvedés" az kb az utolsó fél óra volt csak. Szóval neki abszolút nem volt rossz élmény, és így rossz következménye sem lett.
2016. júl. 13. 11:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőnél nem volt bent,a másodiknal bent volt. Mi azt bantuk meg hogy az elsőböl kimaradt. Mi együtt szívtuk a gázt,vicces volt,jókat kacagtunk...még a szülésznő is velünk együtt. Aztán persze a komolyabb fájásoknál már nem volt energia kacarászni. Végig fogta a kezem,adagolta a gázt nekem,bíztatott. Mondtam a tolófajásoknál ha szeretne menjen ki..azt mondta nem hagy ott. Nem bánta meg hogy bent volt,a mai napig szívesen beszél róla. Most a 3.at várjuk nem volt kérdés hogy bent lesz.
2016. júl. 13. 18:03
 19/21 anonim ***** válasza:
35%
Nem egy kényes gyomrú puhap.cs a párom, hogy ne tudna helyén kezelni egy ilyen szitut. Nem volt kérdés, hogy bent lesz, így lett a családunk és szövetségünk még erősebb. Mert ugye nem csak a kellemes dolgokban társ az igazi társ...
2016. júl. 13. 20:35
 20/21 anonim ***** válasza:
74%

utolsó,kicsit azért visszavehetnél a habzó szádból,azért,mert más másképp gondolkodik,mást élt át...

Számomra semmivel sem lett kevesebb a férjem,mert rosszul lett,és őszintét megmondva akkor, és ott nekem teljesen mindegy volt,hogy ott van,vagy nincs ott..az egyetlen férfi,akire szükségem volt,az az orvosom volt,aki elmondta,hogy mit és hogyan csináljak...

A mi kapcsolatunk alapja,hogy elfogadjuk egymást olyannak,amilyen a másik..

Kicsit néhányan túlmisztifikálják ezt az apás szülés dolgot,ezzel bűntudatot keltve sok olyan férfiban és nőben,akiknek valami miatt nem ez az egyetlen járható ..család nem attól az 5-6-12 órától lesz belőlünk,hanem attól,ahogy viselkedünk egymással..

2016. júl. 13. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!