Szülés után 2 lepény születik?
Figyelt kérdés
Ki tudja, mitől lehet, hogy ha megszületik a baba, utána 2 lepény távozik a mamából?2016. júl. 11. 17:11
2/24 A kérdező kommentje:
Nem két darabban van, hanem két szabályos lepény születik meg egy baba után. Kb majdnem egyforma méretben.
2016. júl. 11. 18:13
3/24 anonim válasza:
És mi volt a másik lepényhez tartozó köldökzsinór végén? Ezek szerint baba nem. Nem kevered a burokkal? Bocsi, csak tippelgetünk...
4/24 A kérdező kommentje:
Nem keverem, mert video is van róla és a szülésznő mutatja, hogy szabályos két egyforma nagyságú lepényem volt.
2016. júl. 11. 18:23
5/24 A kérdező kommentje:
Én is csak tippelgetek, de azért is kérdeztem, hátha valakinek volt/hallott hasonlót...
2016. júl. 11. 18:24
6/24 anonim válasza:
Esetleg ikerterhességnek indult, de az elhalt iker lepénye valamiért tovább fejlődött. Az orvosok mit mondtak? Gondolom már terhesgondozás alatt látták, hogy dupla méretű a lepény, nem?
7/24 A kérdező kommentje:
Én rákérdeztem, és azt a választ kaptam a kérdésemre, hogy ikreknek indult-e a terhesség ezek szerint, hogy talán. De úgy éreztem, hogy ez olyan válasz volt, hogy nem akarnak felzaklatni. Végülis nem zaklatódtam volna fel így, hogy végig nem is tudtam semmit, csak azért jó lenne tudni.És én pont azt nem értem, hogy hogy fejlődhetett a másik lepény is végig tovább...
2016. júl. 11. 18:38
8/24 anonim válasza:
Én sem merlek zaklatni de van tippem. Vagy inkabb ha felkészültél idegileg, olvass a magzatfelszívodás eseteiről ikerterhességnél.
Vagy döntsd el, inkabb jobb nem tudni.
9/24 A kérdező kommentje:
Nem készülök ki ezen, hiszen én is számításba vettem, csak akkor sem értek dolgokat. Mert ha iker volt, akkor hogyhogy nem látták, pl ha erre az a válasz, hogy korán elhalt, akkor meg hogyogy akkora volt a lepény, mint a másik, amiben volt a 3700 g-os baba...
2016. júl. 11. 22:23
10/24 anonim válasza:
ez anatomiai variacio van olyan lepeny ami ket reszbol all van olyan ami extra szigetek vannak stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!