Mik a tapasztalatok Dr. Elekes Tiborról, a Telkiben, milyen volt a szülés? Nemsokára fogok szülni nála, szintén a Telkiben. Minden érdekel!
Figyelt kérdés
Kellett adni neki külön pénzt? Ha igen, mennyit? Ki volt a szülésznő? Csak a szülés végére ment be? Minden érdekel, kérlek írjátok meg!2010. ápr. 15. 13:23
11/14 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi lennék, mi lett a vége ennek a történetnek?! Én már több éve járok Dr. Elekes Tiborhoz, és csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Bármi kérdésem volt mindig egyenes és korrekt választ kaptam tőle. Amikor végül a betegségem okán műtétre került sor, megmondta mennyi a műtét ára a Telki Kórház, én pedig eldönthettem, hogy ezt vállalom-e, vagy megcsináltatom a Jánosban. Telkit választottam és nem csalódtam! Tekintettel arra, hogy én is ebben az országban szocializálódtam, persze a műtét után megkérdeztem, mennyivel tartozom, mire azt a választ adta, hogy a megbeszélt összeg rajta lesz a számlán. És tényleg rajta volt, tehát nem hálapénzt kell Telkin fizetni, hanem a „választott orvos honoráriumát”, amiben ráadásul előre megegyeztünk. Szerintem, ez úgy lenne korrekt vele szemben és a többi ott praktizáló orvossal szemben is, ha ezt tisztáznánk. És talán olyanok írhatnának, akik nem hallomásból gyűjtik a tapasztalatokat!!!!
12/14 A kérdező kommentje:
Végül nála szültem, de a Jánosban. Átgondoltam a dolgot, és úgy voltam vele, hogy nekem az a 4 nap nem ér annyit, amennyi a Telki lett volna. Így is jó volt, eltelt gyorsan.
2010. ápr. 30. 12:46
13/14 anonim válasza:
Elekes a legszuperebb ultrahangos doki ,amit valaha láttam!! Rózsakertbe csinálta az ultrahangot,annyira részletesen,h elmondani se tudom!!ÉS!!! a 12.hétem már megmondja a baba nemét is'100%ig!!! szuper doki!!!!
14/14 anonim válasza:
Lehet hogy drága a Rózsakert, de nekünk gondunk volt a babàval, felmentünk Dr Elekeshez ès nagyon precíz pontos munkát vègzett, hívott telefonon mikor megtudott eredmènyt... de igen, ezèrt sajnos fizetni kell, mert a tb tàmogatott dolgok a semmivel egyenlök már elnèzèst...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!