Vannak trükkök arra, h a baba feje beilleszkedjen?
Fejvégű a baba, vagyis a feje lent van, de a szülőcsatornától picit jobbra. Nem tudják, miért nem megy lejjebb.
Tudtok ajánlani trükköket, ami lazítja medencét a beilleszkedés segítéséhez?
Hétfőig még bármi lehet, de szerintem nem létezik semmilyen trükk. Ha tud befordul, ha nem nem. Nem ijesztgetni akarlak vagy ilyesmi. Ne kísérletezz szerintem mert lehet többet ártasz mint használsz. Ha meg császár lesz akkor meg mi van? Nem dől össze a világ. Bár a mai nézetek szerint már az is baj, ha tudsz szoptatni, meg az is ha nem, szóval, úgyhogy már mindenért megszólnak amit másképp csinálsz mint a szupermamik, nyugi!
Nekem is úgy volt, csak balra. Megindították a szülést, mert elnéztek mindent. Az uh szerint be volt fordulva, a tapintások szerint is, csak szerintem nem. Aztán 18 óra szenvedés után rájöttek, hogy mégse. Sürgősségi császár lett. Megúsztuk enyhe oxigénhiánnyal, később mondták meg se tudtam volna szülni, mert egyéb gond volt.
Én azt nem értem, miért nem várja meg a doki, amíg beindul a vajúdás, mert épp az erős méhösszehúzódások szokták a babát a helyes irányba terelni. És itt épp nem is arról van szó, hogy harántban fekszik, hanem csak egy picit kéne mozdulnia.
Hát hülyén hangzik, de ha esetleg a zuhanyban vagy valahol tudsz önkielégítést végezni, az is segíthet (ha már a rendes szexre nincs mód, mert a spermában lévő prosztaglandinnak méhszáj puhító hatása van), az orgazmus előidézhet kisebb fájásokat...
Kérdezz rá az orvosodnál, hogy nem lehet-e megvárni a vajúdás beindulását, hiszen van, aki tervezett császárnál is hagyja vajúdni pár órát a kismamát az élettani hatások miatt, és ha más ok nincs, akkor nem hiszem, hogy Nálad ez baj lenne.
Kitartást és szorítok, hogy minden jól alakuljon!
Nekem sem illeszkedett be, burokrepesztés és 8 óra vajúdás után sem. Én is kérdeztem a doki, meg a szülésznőt, hogy mit csinálhatnék. Azt mondták semmit.
Császár lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!