Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elmondtátok a védőnőnek, hogy...

Elmondtátok a védőnőnek, hogy kért császár lesz?

Figyelt kérdés
nálam ez a helyzet, de nem mondtam neki. Nem is tudom, rá tartozik-e, neki az a lényeg, hogy kinn legyen egészségesen. Csak mindig azzal van elfoglalva, hogy faros a baba.
2016. júl. 6. 22:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ugyan azért látom vitaforrásnak, amiért itt is leszedik az ember fejét, ha felvállalja, hogy kért császára lesz
2016. júl. 8. 10:01
 12/15 anonim ***** válasza:

igen, ha meg természetesen szülsz,akkor az a baj...

ismerem, de de nem kell felvenni a kesztyűt olyannal,aki csak "vitázni" akar!

Csak leszrni!

Egyébként kevesen vállalják a face to face konfrontációt! Inkább elsunnyognak és kibeszélnek,de a szemedbe sosem fogják mondani, úgyhogy nem kell aggódni, vagy kell attól függ!

2016. júl. 8. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Pedig most, ha végig nézed a válaszokat, -és ez engem is igen meglep itt - távol maradtak a Földanyák. Senki nem jött azzal, hogy juj, te kérsz császárt! Na, látod, ilyet még itt sosem tapasztaltam az ilyen kérdéseknél:-)

Azt hiszem még mindig egyben vagytok, remélem minden rendben lesz! Jó neked! Én valahogy mindig az a kategória vagyok,a ki "stramm nő maga, ilyenkor szóba sem jöhet a császár!" Körülöttem mindenkit megcsászároznak ezzel-azzal, én meg már a harmadik gyerekemet szenvedem ki, pedig már mindent kitaláltam: szürkehályog műtét, stb. és magánorvosom volt mindig, de senki nem hajlandó megcsászározni, pedig pici is vagyok, nagy babákkal:-(

2016. aug. 4. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:
ugyan mar eg csak a 30 heten jarsz megfordul az nem felj
2016. aug. 4. 20:54
 15/15 A kérdező kommentje:

igen, még egyben :)

és igen, ezen én is meglepődtem :D

2016. aug. 4. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!