Elmondtátok a védőnőnek, hogy kért császár lesz?
igen, ha meg természetesen szülsz,akkor az a baj...
ismerem, de de nem kell felvenni a kesztyűt olyannal,aki csak "vitázni" akar!
Csak leszrni!
Egyébként kevesen vállalják a face to face konfrontációt! Inkább elsunnyognak és kibeszélnek,de a szemedbe sosem fogják mondani, úgyhogy nem kell aggódni, vagy kell attól függ!
Pedig most, ha végig nézed a válaszokat, -és ez engem is igen meglep itt - távol maradtak a Földanyák. Senki nem jött azzal, hogy juj, te kérsz császárt! Na, látod, ilyet még itt sosem tapasztaltam az ilyen kérdéseknél:-)
Azt hiszem még mindig egyben vagytok, remélem minden rendben lesz! Jó neked! Én valahogy mindig az a kategória vagyok,a ki "stramm nő maga, ilyenkor szóba sem jöhet a császár!" Körülöttem mindenkit megcsászároznak ezzel-azzal, én meg már a harmadik gyerekemet szenvedem ki, pedig már mindent kitaláltam: szürkehályog műtét, stb. és magánorvosom volt mindig, de senki nem hajlandó megcsászározni, pedig pici is vagyok, nagy babákkal:-(
igen, még egyben :)
és igen, ezen én is meglepődtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!