Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral született gyerekek...

Császárral született gyerekek valóban gyengébbek az életben, mint a hagyományos úton világrajövő társaik?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 19:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 28 éve császárral születtem, én jobban kötődöm anyukámhoz, mint a bátyám, akit természetes úton szült. Pedig születésem után 2 hónapig nem is láttam, a koraszülött osztályon a nővérek etettek, gondoztak, mert anyukámnak begyulladt a varrata, majd belső fertőzést is kapott, ki is kellett venni a méhét ezután, majd tüdőembóliát kapott... Szóval, nem igazán "ismertem" akkor, mégis olyan lelki kötődés van köztünk, hogy mindenki irigyli. Ja, és sosem volt még egy komoly betegségem sem, a náthákon és a "kötelező" gyerekbetegségeken (bárányhimlő és társai) kívül.

A fiam is császárral született 6,5 hónapja, nem hiszem, hogy bármiben hiányt szenvedne, mert ő így született meg. 2,5 hónaposan hasról a hátára fordult, 6 hónaposan felült, próbálkozik felállni, szóval gyengének sem nevezném.

2010. ápr. 15. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Tesóm erős, egészséges gyerek volt, császárral született, én sokkal többször voltam beteg, pedig term. úton születtem.

Egyébként csecsemőkkel foglalkozom, hidd el, nincs semmilyen összefüggés. Miért is lenne?!

2010. ápr. 15. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:
az én csjszim nagyon Anyás pedig császárral született!egy makkegészsége,vidám,életerös Babuka,nem hiszem,h az,h hogyan születsz befolyásolná az egszséged!logikátlannak találom...
2010. ápr. 15. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!