Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tulhordom a babám, aggódnom...

Tulhordom a babám, aggódnom kellene h elmúltak a " terhességi" tüneteit?

Figyelt kérdés
4 napja volt a kiírt dátum. Eddig minden rendben ment. Vasárnap óta viszont szinte semmit nem érzek. Elmúltak a jósló fájások, elmúlt a derék, csípőfájdalom. Nem érzek nyomást, szurkálást a szeméremdomb környékén. Eddig alig bírtam felálni annyira nyomott odament. Most simán forgolódok az ágyban úgy h semmi fájdalmat, nyomást nem érzek. Szombat óta székrkedésem is van. A pici mozgását érzem, de az is tompább. Ma megyék nstre, ott is rákérdeztek. Szerintetek ez miért van? Volt valaki így? Nagyon aggódom...

2016. júl. 5. 03:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem nyom annyira akkor lehet feljebb van a baba, a mozgàsàn ez az idő is tompìthat.

Mindenképpen nézesd meg, ilyenkor akàr a vìzbe is kakilhat. Akkor nyugszol meg te is ha azt mondjàk nincs semmi gond. Meg egy viz mintavétel be is indìthatja a szülést.

De az is lehet,hogy megindul a szülés,az utolsó napomon nagyon energikus és fitt voltam mindkét babàval,előtte meg,mint akit agyonvertek alig vonszoltam magam. Akàr a partra vetett bàlna :-S

2016. júl. 5. 04:41
 2/4 anonim ***** válasza:
azt mondjak a szules indulasa elott leall a baba nem mozog anmyit...de barmi lehet tul is hordhatod ne aggodj az orvosok.figyelnek a nok nagyobbik resze tulhord, ez nem olyan ritka dolog en 8 napot hordtam tul es meg utana is tiszta volt a viz.
2016. júl. 5. 05:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez lehet a vihar elotti csend ;)

Ne aggodj,minden rendben lesz.

Gyors es konnyu szulest kivanok.

2016. júl. 5. 07:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez egyelőre terminus túllépés és nem túlhordás. Majd az nst alkalmával megvizsgálnak.
2016. júl. 5. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!