Egy honapja csàszàrral szültem.Egy héttel ezelött màr csak barnàs folyàsom volt,de két napja vérzek,nagyon erösen. Nem szoptatok. Lehet hogy megjött?Kezdek aggodni.
2010. ápr. 14. 16:26
1/7 anonim válasza:
szia!én körülbelül két hétig véreztem és jó egy hétig barnás folyásom volt,volt úgy hogy pár napra elmúlt,aztán megint jött a barnázás.egy hónap kellett mire teljesen elmúlt.nekem viszont még azóta se jött meg,és én se szoptatok,két hónapja szültem.pénteken megyek orvoshoz rá is fogok kérdezni.de talán ha mész a védőnőhöz,tud segíteni ebbe a kérdésbe.2 hét múlva meg úgyis kontrolra kell menned ha esetleg addig semmi változás minden képp szólj az orvosodnak.
2010. ápr. 14. 16:36
2/7 anonim válasza:
Szia! Én szoptattam még 1 hónaposan, de nekem is a 6 hetes kontroll előtt megint jött egy vérzésem, mikor kértem az időpontot, meg is kérdeztem a dokimat- de ő azt mondta még lehet vérzés.. mondom már egyszer elmúlt.. bejegyeztem a naptárba... és láss csodát 28 napra megjött újra:SS szóval simán lehet, hogy megjött.. csak ez kicsit más menzesz, mint ami a következő lesz- az én tapasztalatom ez:S valszeg még most nem volt peteérésed, csak egy menzeszed van. Mivel sokat vártam a babára, az első normális menzeszre már számítottam, mert éreztem, meg láttam a peteérés jeleit- az első vérzés előtt nem láttam és éreztem semmit.. ebből gondolom, hogy ez peteérés nélküli menzesz lehetett nálam is, nálad is.
szerintem ne aggódj! de kérdezd meg a dokidat, az a legegyszerűbb- de nemsokára kell menned a 6 hetesre úgy is! azért fizettél neki egy rakat pénzt, hogy felhívasd bmikor:D
2010. ápr. 14. 16:37
3/7 anonim válasza:
Igen,valszeg megjött.A mennyiségtől ne ijedj meg,azért ha még erősödne akkor menj a dokidhoz megnyugtatásért.Én szopi alatt egyik babával sem mensiztem de mikor megjött szinte óránként cseréltem a szuper tampont!!!!
2010. ápr. 14. 16:38
4/7 anonim válasza:
Nem tudok a kérdésedre válaszolni, de döbbentem egy nagyot. Császár után is van vérzés...? Eddig ezt nem tudtam. Júniusban fogok szülni császárral. Programozott a szemem miatt. Ezek szerint hetekig tartó vérzésre számítsak én is?
2010. ápr. 14. 17:35
5/7 anonim válasza:
Megkérdezhetem mi baja a szemednek?
2010. ápr. 15. 07:24
6/7 anonim válasza:
Én már akkor alig véreztem, mikor hazaengedtek, 4. napon. Már akkor csak a barnás valami volt, de az eltartott 2 hétig. Én szoptattam, így most jött meg először 2 hete (6,5 hónapos a fiam). Pedig olyan jó volt nélküle...
2010. ápr. 15. 14:01
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!Hàt ùgy néz ki akkor csak vàrni tudok amig elmùlik,addig meg betankolok betétböl!Remélem azért màr nem tart sokàig,de beszélek az orvosommal is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!