Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után meddig véreztetek?

Császár után meddig véreztetek?

Figyelt kérdés
Egy honapja csàszàrral szültem.Egy héttel ezelött màr csak barnàs folyàsom volt,de két napja vérzek,nagyon erösen. Nem szoptatok. Lehet hogy megjött?Kezdek aggodni.
2010. ápr. 14. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szia!én körülbelül két hétig véreztem és jó egy hétig barnás folyásom volt,volt úgy hogy pár napra elmúlt,aztán megint jött a barnázás.egy hónap kellett mire teljesen elmúlt.nekem viszont még azóta se jött meg,és én se szoptatok,két hónapja szültem.pénteken megyek orvoshoz rá is fogok kérdezni.de talán ha mész a védőnőhöz,tud segíteni ebbe a kérdésbe.2 hét múlva meg úgyis kontrolra kell menned ha esetleg addig semmi változás minden képp szólj az orvosodnak.
2010. ápr. 14. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én szoptattam még 1 hónaposan, de nekem is a 6 hetes kontroll előtt megint jött egy vérzésem, mikor kértem az időpontot, meg is kérdeztem a dokimat- de ő azt mondta még lehet vérzés.. mondom már egyszer elmúlt.. bejegyeztem a naptárba... és láss csodát 28 napra megjött újra:SS szóval simán lehet, hogy megjött.. csak ez kicsit más menzesz, mint ami a következő lesz- az én tapasztalatom ez:S valszeg még most nem volt peteérésed, csak egy menzeszed van. Mivel sokat vártam a babára, az első normális menzeszre már számítottam, mert éreztem, meg láttam a peteérés jeleit- az első vérzés előtt nem láttam és éreztem semmit.. ebből gondolom, hogy ez peteérés nélküli menzesz lehetett nálam is, nálad is.

szerintem ne aggódj! de kérdezd meg a dokidat, az a legegyszerűbb- de nemsokára kell menned a 6 hetesre úgy is! azért fizettél neki egy rakat pénzt, hogy felhívasd bmikor:D

2010. ápr. 14. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen,valszeg megjött.A mennyiségtől ne ijedj meg,azért ha még erősödne akkor menj a dokidhoz megnyugtatásért.Én szopi alatt egyik babával sem mensiztem de mikor megjött szinte óránként cseréltem a szuper tampont!!!!
2010. ápr. 14. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok a kérdésedre válaszolni, de döbbentem egy nagyot. Császár után is van vérzés...? Eddig ezt nem tudtam. Júniusban fogok szülni császárral. Programozott a szemem miatt. Ezek szerint hetekig tartó vérzésre számítsak én is?
2010. ápr. 14. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mi baja a szemednek?
2010. ápr. 15. 07:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már akkor alig véreztem, mikor hazaengedtek, 4. napon. Már akkor csak a barnás valami volt, de az eltartott 2 hétig. Én szoptattam, így most jött meg először 2 hete (6,5 hónapos a fiam). Pedig olyan jó volt nélküle...
2010. ápr. 15. 14:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!Hàt ùgy néz ki akkor csak vàrni tudok amig elmùlik,addig meg betankolok betétböl!Remélem azért màr nem tart sokàig,de beszélek az orvosommal is.
2010. ápr. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!