Meddig véreztetek császár után?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 12:05
1/7 anonim válasza:
Pontosan 10 hétig.
Már azt hittem valami baj van, voltam dokinál is, de szerencsére semmi nem volt, csak nekem lassan rendeződtek odabent a dolgok...
Amúgy természetes szülés és császár után is változó lehet a dolog egyeseknél. Valaki pár napig vérzik, valaki meg hetekig. Mindkettő lehet normális.
2/7 anonim válasza:
Én majdnem 6 hétig,aztán egy hét után ismét egy hétig. 4 hónap után meg is jött...
3/7 anonim válasza:
utolsó vok. hozzáteszem szoptatás mellett.
4/7 Szilágyi anyuka válasza:
Nekem olyan 4hétig volt a gyermekágyi vérzés. Utána rögtön megjött a rendes menstruációm.
5/7 anonim válasza:
Szia, 6 hétig és nagyon, ezért Ergamm cseppeket kaptam, amitől elmúlt a vérzés és a tej is. :(
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én 2 hétig. Nekem már a kórházban adtak Ergamm cseppeket amikor jöttem haza, hogy amíg el nem fogy addig szedjem.
Nem tudom ettől vagy sem de csak két hétig tudtam szoptatni.
7/7 anonim válasza:
Én is kb 2 hétig, én arnica-t szedtem. Hamar elmúlt és az első napokat leszámítva nem si volt erős a vérzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!