Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35 hetesen nagyon korai...

35 hetesen nagyon korai megszületnie?

Figyelt kérdés

33 hetes vagyok. A baba már 2 kg felett van. C2100 a méhszájértékem. A baba már fejvégű egy ideje. Sokat görcsölök, sok jóslóm van magnézium ellenére is. Állítólag egy nagy hidegfront jön 15.-én, viharral meg mindennel. Front előtt mindig iszonyatosan görcsölök. 15.-én leszek 35+1 hetes. Szerintetek van rá esély, hogy beindul a szülés? Félek a koraszüléstől, de a 35. hét nem tűnik olyan korainak. Szerintetek ha alapból sokat görcsölök a front előtti napon, akkor van rá esély, hogy 2 héten belül meg lesz a baba? Nagyon nehéz terhességem van, örülnék, ha nem kéne a 40. hétig vinnem.

33+1 hkm

2016. júl. 1. 13:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, 26. hét akart lenni.
2016. júl. 1. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Végig sokat görcsöltem 36 hetesen féltem egy erős fronttól és örültem, hogy nem csinált semmit. Minden héten volt egy szinte. 37 hetesen is egy erősebb jött, akkor szerettem volna már szülni de nem csinált semmit. Majd 39 hetesen az első front sem de a második igen. :D ezek alapján én azt mondom nem indítja be a szülést amíg nem jött el az idő. Ha frontkor indul meg a szülés akkor valószínűleg amúgy is megindult volna, legfeljebb pár nappal később. Erős front volt, tele volt a szülészet de kiírt dátum körüli kismama volt a legtöbb. Én 39+4 hetes voltam. Nehéz a terhesség vége de nem jó, ha korán jön a baba.
2016. júl. 1. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Én elhiszem h nehéz meg minden, de inkabb ez minthogy azt nézd két hétig, hogy a PICen csövek lógnak ki a gyerekből! Nem hiszem h annyira kicsi lenne a helye a 33.héten... Attol h kicsi a hasad még nem biztos h neki sincs helye! Még nőnie kell es jol ki van azért ez találva... Szoritsd ossze a fogad, mert a szules sem sétagalopp ahogy az éjszakázás, stb... Arra gondolj h minél tovább bent marad, annàl kisebb az esély arra h vmi gond lesz vele es gyorsan hazamehettek a kórházból!
2016. júl. 1. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Off:

Mielott barki lehurrogna h de hulye vagyok.A 35+1 hetes az mar akkor nem 36.het?vagy 35 het 1 nap?

18 hkm/meg nem vagyok otthon ilyen leirasokban/

2016. júl. 1. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy a mehszajerteked túl is hordhatod a babát. Nekem amúgy a 33. Héten indult meg a szülésem (problémamentes terhesség) 2 percesekkel - front miatt- visszatartottk nagy nehezen azóta a poklok poklat elem minden nap. Nem bánnám ha már kint lenne (36+2) már doki szerint is jöhetne hisz akkor kapott tudoerlelot de még nem akar :) hiába indult meg zárt a mehszajam, mehszajertek nem jelzi a szülés közeledtét. Pikk pakk kitagulhat de eljárását hosszú hosszú órákig napokig is. Nyugi egyébként 35. Betöltott héten nem lenne baj ha kijonne de persze maradjatok egyben :p
2016. júl. 1. 21:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Második terhességem nagyon nehéz volt.Fenyegető vetélés,fenyegető koraszülés,többször vérzés,nyíló mÉhszáj...Szinte az elejétől a végéig feküdnöm kellett,és mellette itt volt a 2,5évesem,többször kórházban is voltam.DE soha nem akartam h a 37 hét előtt Jöjjön!Jócskán túl is hordtam 😂

Ne akarj korababát.Ha rosszul vagy inkább Menj be tartsák vissza.

Rengeteget görcsöltem de semmilyen front nem indította meg

2016. júl. 1. 21:58
 17/18 anonim ***** válasza:
14es válaszoló! A 35+1 az azt jelenti hogy 35 hét plusz 1 nap. 35 hét 7 naposan lesz 36 hetes,,, tehát az számít hanyadik hetet töltötte be. Én ma vagyok 35+6, tehát csak holnap töltöm a 36. Hetet.
2016. júl. 2. 08:54
 18/18 anonim ***** válasza:

27.héten mentem terhesgondozásra ahol az orvos megállapította,hogy C2111 a méhszájam és sok a magzatvizem.A kórházba vizsgálat nélkül azt mondták C1111 a méhszájam és sok a magzatvizem. Megkaptam a tüdőérlelőt,azt mondták nagy esély van a koraszülésre és lehet átszállítanak egy másik kórházba.

1 orvos alaposan megvizsgált aki megkérdezte,ki volt az a okos aki ezeket az értékeket mondta? Kiderült,hogy C2000 a méhszájam ami nem jó de 27.hétben annyira nem is vészes érték. Szerencsére haza engedtek,hogy itthon is tudok piheni.

6-án leszek 31.hetes és még mindig pocakban a baba. Pozitívan kell gondolkozni és igen is minden nap mondogatni magadban,hogy a végéig bent fog maradni a picur.

Hidd el nekem sem egyszerű a terhességem és sokan vagyunk akiknek nagyon nehéz.(napi 6 magnézium citriri és kétszarú méhem van)

2016. júl. 4. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!