Mi a véleményetek a gyermekágyon dolgozó nővérekről, ill. a csecsemős nővérekről a Dél-pesti kórházban?
Én 2001-ben és 2006-ban szültem ott,és most nyár végén is ott fogok szülni.A szülésznők mind egytől egyig édes pofák,rutinosak,segítőkészek.Nekem fogadott szülésznőm volt,és lesz,orvos viszont az lesz aki épp ügyeletes.
Valóban rengetegen szidják a dél pesti kórházat nem csak a szülészetet,az összes fekvő osztályt.Nagyon de nagyon meg vagyok lepődve,hogy miért!?
Velem és a szobatársammal(2 ágyasban voltam)soha senki nem üvöltözött,segítettek,megmutattak mindent.
Olyan tényleg volt,hogy vittem a babát az újszülöttre mert le akartam menni cappuccinot inni,és nem volt ott senki.Egy-kettő valóban hárpia,de melyik kórházban nincsenek?Amíg velem rendesek voltak,miért is írnék rosszat róluk?
Körbeérdeklődtem,és higyjétek el,máshol még szörnyebb csecsemősök,szülészetek vannak!
A gyermekágyas nővérek(szülésznők,mert ugye forgás van az osztályok között)is normálisak voltak,volt egy állandó éjszakás idős ápolónő,aki végképp nagyon normális volt,élmény volt vele este a varrat lemosás:))
Még TV-ztem is a nővérszobában egy kávé társaságában mert nem tudtam aludni,és behívott dumcsizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!