Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akit a 3. szülés után elkötött...

Akit a 3. szülés után elkötöttek, hogy zajlik meddig tart, tuti biztos?

Figyelt kérdés
Minden érdekel ami ezzel kapcsolatos. Szülés után közvetlenül végzik? ...mikor már amúgy is kivan az ember...
2016. jún. 26. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia,en ugyan meg csak keszulok ra,de amit a dokival eddig beszeltem meg tudom osztani veled..Ha csaszar van,akkor kozben elkotnek,igy kb. 2 perccel tovabb tart a dolog,hiszen ugyis ott vagy felnyitva.Ha sima szülés,nekem a doki fél évet mondott,hogy annyival utána laparoszkopias mutet...biztosnak csak a halal biztos,de azert eleg valószínű,hogy nem esel tobbet teherbe,de hibaszazalek mindig van.

Azt nem tudom,hogy tisztaban vagy-e vele,hogy elvben ketszer nyilatkoznod kell rola,hogy szeretnéd,3 honap kulonbseggel(azert csak elvben,mert ha az elso nyil. Utan vmiert muteni kell,akkor elvegezhetik egy utan is)

Ha csaszar kozben végzik,ingyenes,ha kulon műtét kell,akkor fizetos(nalunk 60.000,de azt hiszem ez kh. Fuggo)

De remelem olyan is ir,akin mar elvegeztek,mert en is kivancsi vagyok

2016. jún. 26. 20:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtál :)
2016. jún. 27. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!