A Bajcsyban fogok szülni (X. ker). Mit kell összepakoljak a babának?
Figyelt kérdés
Mi az amit adnak?Kell vinnem ruhát, cumisüveget, popsikrémet vagy ezeket adják ott? Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!2008. szept. 27. 09:22
1/2 anonim válasza:
Szerintem mindegy az hogy hol szülsz,abba ne bízz hogy kapsz valamit,ha mégis akkor legfeljebb nem használod fel amit vittél.
Ruhácskát mindenképpen vigyél a picinek pelenkát,sapkát,esetleg pólyát.Cumisüveg felesleges,popsikrémet meg tudtom szerint a védőnő vagy a doki írja fel.De ezt megmondják a kórházban ha megkérdezed.
2/2 anonim válasza:
Én a Bajcsyban szültem 3 és fél évvel ezelőtt, akkor a babának nem kellett vinni semmit, egyedül magamnak betétek. De ki tudja, lehet azóta ott is változtak a dolgok (bár épp ma voltam bent és a csecsemőosztályon ott száradtak a kórházi babaruhák), mindenképp érdeklődj a kórházban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!