Császármetszés közben rángattak ide-oda nagyon erősen, az mi volt?
Figyelt kérdés
Most szültem két hete, de nem kérdeztem meg a műtősdoktortól, hogy akkor épp mit csinált.2016. jún. 21. 20:48
11/14 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a baba szülésélménye, tekintettel arra, hogy a hason vágott sebet egy fém eszközzel kifeszítik, hogy szépen kiférjen rajta. Azért a jó 10 centis vágást, amit még jól szét is feszítenek, nem nevezném "pici lyuknak", a műtőben senki nem szimulál hüvelyt a babának.
12/14 anonim válasza:
8-as, ne már....bődületes butaságot írtál.
13/14 anonim válasza:
Engem is rángattak...hát gondolhatod, szétfeszítik a hasfalad, kicibálják a babát, méhlepényestül...ezek nem olyanok, mint a puzzle, össze vannak nőve, szövetek, hús stb.
14/14 anonim válasza:
Nekem elején elmondta a doki,hogy majd fogok érezi egy erősebb ráncigálást rángatást akkor fogja kivenni a babát, közvetlenül előtt eis szólt,hogy most fog következni,és meg is volt a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!