Bent lehet az apa császármetszésnél?
nagyon kevés helyen lehet bent.
SOTE I.-en szültem, ott bejöhetett az előkészítés után, aztán amikor meglettek a babák, kiment velük
Dél-Pestiben se lehet, de ismerek olyat, akinek az orvos végül elintézte, hogy bemehessen
kórháza válogatja!
ha van orvosod kérdezz rá, lehet ő megengedi!
Utolsó: császármetszésnél engedték az apának hogy elvágja a köldökzsinórt?? És azt hogy?
Én a SOTE 1-en szültem Pesten bent volt a férjem, a gerincérzéstelenítés után jött be és addig volt bent amíg kivették a babát, aztán ment a babával együtt ki. Utána unatkoztam bent egyedül :-)) De ha altattak volna akkor azt hiszem nem lehetett volna bent.
Szerintem orvos függő!!!
Az én dokim megengedte hogy a férjem bent legyen (nem közvetlenül mellettem, üvegfalon át nézhette.)
Barátnőmnél nem engedte a dokija....
Ugyan ott szültünk Bp. Szt. János
Győrben régebben megengedték, most már nem, mert annyi apukát kellett felmosni a padlóról.
Így nálam már nem lehetett bent. Normál szülésnek indult, mire császárig jutottunk, már eszembe sem jutott, hogy miért nem jöhet be, szóval nem zavart.
Ne aggódj ezen, pár perc, amíg a babát kiveszik, nagyon rövid ideig tart. Utána meg már úgysem lenne ott, mert a babával menne. Megszületik a gyönyörű babád, aztán nem fog érdekelni, hogy az ajtón kívül vagy belül volt-e az apuka. Minden rendben lesz akkor is, ha nincs bent.
Sote 2, bent volt a férjem, fantasztikus élmény volt.
A fejemnél állt egy nővérke, ő mondott minden pillanatot, hogy jajj, már mindjárt látom, jajj de hajas, most nyomást fogok érezni, úr isten mekkora baba, stb, stb, közben a férjem végig fogta a kezemet, aztán amikor felsírt a kicsink, zokogtunk mindketten, együtt. Aztán odaadták a férjemnek és ő vitte át egy másik helyiségbe, amíg engem rendbe raktak, sőt még a rokonságnak is megmutathatta egy perc erejéig :) Aztán amikor a lábadozóban felébredtem (a császár vége közben volt egy kis komplikáció, így el kellett egy kicsit altatni), szintén a férjem hozta be hozzám a kicsit.
Bocsi, hogy hosszú lett, csak előtörtek az emlékek :)
Szebb nem is lehetett volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!