Érdemes kipróbálni a hüvelyi szülést? Van olyan, hogy nem fáj egyáltalán az egész?
Figyelt kérdés
Választott programcsászárom volt, és mivel nagyon jól felépültem és rendben ment minden, arra gondoltam, a következőt megpróbálnám vbac-cal megszülni hüvelyi úton (nem vagyok terhes). Az orvosom nyitott rá.
Kíváncsi vagyok, milyen volt nektek a hüvelyi szülés. Az EDA vagy más fájdalomcsillapítás ellenére valamit érez az ember szüléskor? Van olyan, hogy semmit se érzek közben?
2016. jún. 21. 15:25
41/41 A kérdező kommentje:
A fogorvosom is mondta, az emberek sokszor nem kérnek érzéstelenítést. Én szoktam, nekem a fájdalomnak nincs önértéke.
2016. júl. 3. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!