Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha már nincs vérzés akkor...

Ha már nincs vérzés akkor lehet szexelni vagy meg kell várni mindenféleképpen a 6 hetes kontrolt?

Figyelt kérdés
3,5 hete volt császármetszésem,már nincs vérzésem. Várjuk meg a 6 hetet vagy már lehet nyugodtan szerelmeskedni?
2016. jún. 17. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
6 hetes kontroll után lehet. Sztem ennyit ki lehet bírni. Majd akkor megmondja a doki, hogy milyen állapotok vannak odabent.
2016. jún. 17. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

6 hét.

Annyit csak kibírtok. Az orvos ha rábólint, mehet a szex.

Gondolom nem akarsz valami szép kis fertőzést.

2016. jún. 17. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Van legalább 2 db hatalmas seb a méheden (a méhlepény helye és a császár hege), nem kéne megkockáztatni egy fertőzést (és nem kell feltétlen kórokozóra gondolni, vannak olyan normális esetben is jelen lévő baktériumok a hüvelyben, péniszen, amiknek most nagyon nem kéne feljutniuk a méhben), mert akár a méhedet is elveszítheted vagy vérmérgezést is kaphatsz miatta! Mindenképpen várd meg a 6 hetet, ameddig az orvos ellenőrzi, hogy minden rendben gyógyul-e!

Biztos, hogy fogják neked azt mondani, hogy ők már a szülés másnapján is szeretkeztek és semmi bajuk nem lett, de az csak szimpla szerencse, amiből nem biztos, hogy neked is kijut!

Addig használjátok a szexualitás behatolás nélküli módjait, ennyit megér az egészséged! :)

2016. jún. 17. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Meg kell várni
2016. jún. 17. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem 2 hét alatt elmúlt a vérzésem de meg sem fordult volna a fejünkben szeretkezni csak mert elmúlt a vérzés....
2016. jún. 17. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
16%

elvileg a 6hetes után

de én aligbirtam kivárni a 4 hetet is :)

hulla fáradtan de akkor is imádtam h szexelhetek végre :)

2016. jún. 17. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Aztaaa milyen szerencsések vagytok. En örültem hogy luk van a pics*mon es eszembe se jutott szexelni
2016. jún. 18. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Imadom ha lepontoznak ...

Ki mondta h behatolasos szex volt ?

:-D

Nyali fali is fimon am!

2016. jún. 19. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!