Programozott császár 37hetesen?
Figyelt kérdés
Dokim 37+0 napon akar megcsászározni,mert a babám 2hèttel nagyobb mar az elejètől.
Nem lesz korai?
Kinek mikor volt a császárja? Első babánál 38+5 re programozták a csàszárt.
2016. jún. 14. 13:53
11/15 Vilcsianyuja válasza:
Hahh, most látom, #4 válaszoló is hasonló következtetésre jutott...
12/15 anonim válasza:
Én nemrég voltam 30 hetes UH-n, 30+4 hetesen, akkor a BPD 78 mm volt nekem, és a baba súlya 1630 g. Nem tűnik óriásinak a babád, bár tényleg nagyobb lehet, mint az enyém, de ezek a mérések se teljesen pontosak.
13/15 Vilcsianyuja válasza:
Egyébként nem szoktál leletet kapni az UH-eredményeidről? Miért nem? Arról köteles volna odaadni a papírt, ha kórházi, ha privát UH-ról van szó, akkor is.
14/15 anonim válasza:
Biztos nem engedném, nekem is nyaralás-szaga van a dolognak. :/
A mérés csak becslés, a valós súlyhoz képest simán tévednek akár 1 kilót is mindkét irányba. Nekem ez önmagában nem lenne elég, ha nincs rendes orvosi indok, akkor minimum a 38. hét betöltését kivárnám.
15/15 marczin válasza:
Engem 39 hètre császároztak nekem úgy indították még ès nekem uh vègig azt mondták pici lessz nem lessz nagy 3o5ogr 50cm lett èn nem engednèm mèg várnèk amíg lehet a babának is jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!