37. Hét végleg elvesztem a fejem?
Sziasztok anyucik. 37. Hetes terhea vagyok. Szoval ez a 3 terheségem. Nem tudom kinek mennyire ismerös a dolog de a 2. Baba utan magambafordultam csapkodtam azt hittem megzavarodom. Szoval most kezdödik. Tegnap felkelni sem volt kwdvem. Egész nap dühöngő örült vagyok. Ugy érzem végem van nem akarom a babàt sem szoval elég zavaros. Utalom magam a helyzet miatt stb.
A dologot meg tetözi hogy a draga parom meg is csalt. Szoval összejöttminnden.
Tiszta bolond lettem. Segitsetek tanàcsal hogyan tudnàm tultenni magam a dolgom.
Szia, ha a 2. terhességed után így kivoltál, akkor miért vállaltál 3. babát?? Szegény baba már most érzi a pocakodban a feszültséget, úgyhogy nagyon gyorsan kérj segítséget a védőnőtől, mert sokat árthatsz neki már úgy, hogy még meg sem született. Mi van a másik két gyerekeddel? Ők sem terelik el a figyelmed eléggé?
A párodról inkább nem írok semmit... Ez még egy külön harc lesz, de most félre kell tenni, mert a baba a legfontosabb, hogy ő nyugodt környezetbe szülessen és mindent megkapjon, amire szüksége van, főleg egy nyugodt anyukát.
Koncentrálj most kizárólag a gyerekekre és a születendő babádra, hiszen ők még olyan picik és ártatlanok, semmiről nem tehetnek, ha most pokollá teszed az életüket a te depressziód és a párod viselkedése miatt, egy életre nyomot hagy bennük. Foglald le magad a gyerekekkel, pihenj amennyit tudsz, igyál citromfű teát módjával és zárjál ki minden rosszat az életedből. Ez kötelességed a baba miatt, hiszen te vállaltad, nem ő akart a világra jönni.
Csodálkozol? 3 gyerekkel, hűtlen férfivel, én is becsavarodnék. Vagyis nem, mert el sem engedném a dolgot fajulni ennyire.
Nem tudok érdemben nyilatkozni, de a megcsalást te lenyeled, és minden megy tovább, csak szülöd a gyerekeket, és ennyi? Sajátos élet felfogás, az biztos.
Hiába vársz együttérzést és sajnálkozást, mert itt már nem csak rólad van szó, hanem 3 ártatlan kisgyerekről, akiknek ilyen környezetben kell nevelkedniük.
Egy felelősségteljes anya nem tesz ilyet, oda szül 3 gyereket, ahol biztonság van és nyugalom.
Ha te a 2. baba után megzavarodtál, hogy mertél még egyet vállalni? Miért?
Sajnálom, hogy a párod ilyet tett, nincs mentség rá. Most milyen a viszonyotok? Mostanában csalt meg, vagy régebben?
Nagyon erősnek kell lenned és szedd össze magad, mert ha elhagyod magad, egyre mélyebbre kerülsz csak ebben a lelki zűrzavarban, amit te is és a gyerekek is nagyon meg fognak sínyleni.
Van segítséged? Szülők, testvér, barátnők, családból bárki? Kérj segítséget és mindig az legyen előtted, hogy a kicsik ebből ne sokat lássanak, halljanak. Ne gondold azt, hogy te már senkinek nem fogsz kelleni, legyen önbizalmad és tudasd a pároddal, hogy akár 3 gyerekkel is lábra fogsz állni és új kapcsolatot keresni, ha nem szedi össze magát.
Neked most a legnagyobb nyugalomra van szükséged.
Sajnos én a 2. terhességemet nagyon nagy veszekedések és cirkuszok közepette csináltam végig. Nagyon sokat sírtam és ez a babámon is meglátszott. Olyan sírós ölbe baba lett, hogy 10 hónapig ne tudtam lerakni. Ha felemeltem kicsit a hangom, zokogott. Nekem ez annyira fáj, hogy neki így telt a pocakomban az a 9 hónap, bár vissza tudnám csinálni. Utána kín szenvedés volt a sírós babámmal minden egyes nap, de tudtam, hogy én vagyok a hibás, amiért ilyen lett. Ha nyugodt lettem volna, ő sem lett volna ilyen, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!