Ti ettől még járnátok hozzá?
Nőgyógyászra gondolok.
A terhes gondozásokon mindig jól elbeszélgettünk, mindig kérdezgetett erről-arról. Jó orvos is. És gondoltam bejelölöm fb-n. Csak nem jelölt vissza. Ez most gáz, hogy bejelöltem? Ettől függetlenül nyugodtan kereshetném?
nyugodtan járj hozzá. jelezte, hogy beteg-páciens kapcsolat van köztetek, nem baráti.
ő nem szeretné átlépni, gondolom te meg számoltál ezzel mikor bejelölted. nem ház..
igen,szerintem gáz,hogy bejelölted...Marika nénit, a tesco pénztárost se jelölöm ismerősnek,csak azért,mert minden héten nála fizetek és jól elbeszélgetünk...
Az orvosodnak(és bárkinek) a facebook profilja a magánélete része...ha követhető akar lenni,szakmai dolgokról beszélni,páciensekkel kapcsolatot tartani,akkor készít egy lájkolható oldalt..
ettől függetlenül az orvos-beteg kapcsolat nyugodtan megmaradhat köztetek...
Igen járnék hozzá, bár én be sem jelölném (jelöltem).
Én ügyvédjelöltként dolgozom, és néha engem is bejelölnek ügyfelek, én sem igazolok vissza senkit, ugyanis a fb-profilomat a privát ismerőseimnek tartom fenn. Ettől még soha nem nehezteltem egyetlen ügyfélre sem, ugyanolyan kedves voltam velük, a szakmai teljesítményem nem befolyásolta., de nekem itt volt egy határ. Sem a fb-on nem igazolok vissza ügyfelet, sem a privát telefonszámom nem adom meg, sem a lakcímemet nem mondom meg nekik.
Be sem jelöltem volna...nem a haverod,barátod,exszeretőd,anyád,apád,tesód,hanem az orvosod!
És nem terhelném azzal,hogy bejelölöm! Pedig én még tegeződő viszonyban is vagyok vele!
Tok fura, multkor volt egy ilyen kerdes es mindenki azt irta,jelolje be az a kerdezo, mert ok is mind bejeloltek a sajatjukat.:)
En se jelolnem be. Szerintem o nem emlekszik az egeszre, lehet be se lep a fb-ra soha, menj nyugodtan hozza.
Nos biztosan le leszek pontozva, de borzasztóan gyerekesnek tartom, hogy azért váltanál orvost aki mellesleg JÓ orvos hisz ezt írtad mert nem jelölt vissza Fb-on.. Nagyon gáz... NAGYON!!
Emelett én be sem jelöltem volna!! Orvos-páciens kapcsolat.. Nem haver-haver kapcsolat.. Nem értem..
Tényleg sajnállak.. Mert ez a gondolkozás mód..... No Comment!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!