Vélemények a pécsi szülészeti klinikáról?
MINDEN érdekel :)
Ha kikérem a VIP szobát (és szerencsém lesz, hogy meg is kapom), oda bármikor bárki bejöhet, apuka esetleg bennalhat? Lehet butaság, de valahol ezt olvastam, bár nem a pécsi vonatkozásában.
Segítenek?
Császárom lesz, mire készüljek?
Van még időm, meg tuti majd a doki is felvilágosít, de szeretnék hallani tapasztalatokat is.
Kajával mennyire készüljek?
Szóval tényleg minden apró részlet érdekel :)
Jaj most nézem, hogy császárod lesz, én meg itt regényt írok a szülőszobáról, bocsi...
Várnagy doki viszont nagyon jó orvos, a meddőségi központban ő volt a kezelőorvosom :)
nem baj, szívesen olvasom :)
A VIPben benn alhat az apuka is? vagy csak be lehet menni a szobába is a látogatási időben?
Szia! Én is a hetekben fogok ott szülni, de már van tapasztalatom az intézménnyel, ugyanis fenyegető koraszülés miatt 2 hétig feküdtem a terhespatológián és 3 napot a nőgyógyászaton (ágyhiány miatt). Összességében nekem egész jó tapasztalataim vannak a klinikával kapcsolatban, a legtöbb, ami negatívum, az a pénzhiányból fakad.
Néhány apróság:
- Készülj kajával, mert egyrészt borzalmas, másrészt rettenetesen kevés. Ettől biztosan nem indul meg a tejed... Lehet mondjuk napi 990 Ft-ért külön menüt kérni, ez állítólag egész jó. Én mondjuk inkább a hazait választottam. :)
- A patológián dolgoznak a világ legtündéribb ápolónői, de komolyan! Ha teheted, majd az ottani VIP-szobát kérd.
- Császár után a nőgyógyászatra kerülsz majd első körben, arról az osztályról viszont rettenetesen rossz tapasztalataim vannak. Ha elfogadsz egy jó tanácsot: ne hagyd magad lerázni, ha fáj valamid, addig nyaggasd a körülötted lévőket, amíg nem tesznek valamit, mert maguktól egyrészt nem jutna eszükbe, vagy éppen nem akarnak foglalkozni vele. Persze, ott is akad kivétel, de nálam pl. előfordult, hogy egy napig rohangáltam a gyógyszereimért, mindig elhajtottak, végül vissza kellett mennem a patológiára, mert már nagyon görcsöltem. Nem foglalkoztak túlzottan semmivel. A lényeg, hogy legyél tájékozott. Ha pl. érzed, hogy rettenetesen fáj a fejed a spinál után,azonnal hisztizz az infúzióért, és ne engedd, hogy egy szem semmitérő fájdalomcsillapítóval lerázzanak.
- Legyen nálad mellszívó, az a biztos.
- Legyen nálad rengeteg ásványvíz, császár után szükséged lesz rá.
- Legyen nálad fertőtlenítő kendő, mert bár az osztályok egész tiszták, a mosdókat nem fertőtlenítik rendesen...
Hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
Mikorra várod a picúrt?
Minden jót kívánok Neked! :)
köszönöm! arról van infód esetleg, hogy férj bennalhat-e? (és ha igen, mennyiért...)
szeptemberben lesz esedékes a dolog :)
Azt sajnos nem tudom, de mivel pont ma délután megyek be NST-re, meg tudom kérdezni. ;)
Ó, de jó, akkor még végig "kismamáskodhatod" a nyarat! :)
igen :)
nagyon megköszönöm, ha megkérdezed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!