Tegeznéd a veled egyidős szülész orvosodat?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta, hogy megkérdezem, de nem akarom kellemetlen helyzetbe se hozni.2016. máj. 24. 18:29
1/17 anonim válasza:
Nem, nem tegeztem. Fel sem merült bennem.
3/17 anonim válasza:
Nem. Lassan diplomázom (orvosként), és az a szabály, hogy 16-18 év felett szigorú magázódás a pácienssel. Bizonyára csak egy kedves gesztusnak szánnád, de nem szokás.
5/17 anonim válasza:
Nem. De alapvetoen nem tegezem ilyen helyzetben az embereket (pl kormanyhivatalban,korhazban).
10/17 anonim válasza:
Én a nőgyógyászommal vagyok évek óta jó viszonyban, 10 évvel idősebb nálam, de magázódva is jól elbeszélgetünk. Az nagyon tetszik, amikor azt mondja mosolyogva, hogy magácska.
A magázódás teljes tisztelet kifejezése az orvos felé, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!