Férjemmel most szeretnénk belevágni a babaprojektbe! Ha 2-3 naponta együtt vagyunk az elég? Ha elmúlik a mensi onnantól 2-3 naponta?
Jól indul...akkor csináljátok mikor kedvetek van hozzá!
Majd ha 2 év múlva sem jön össze,akkor ráértek kényszerszexelni!
Első! Ha egészséges a pár lelkileg, akkor van kedvük mindig! :)
Kérdező, szerintem minden másnap az ideális a menzesz után, persze, ha épp nincs kedvetek, akkor ne...
sok sikert!
Szerintem és ez saját tapasztalat szeljetek mikor jól esik de Ovu idelyén legyetek együtt minden nap. Mert ha esetleg valami nemm paszol mint ahogy nekem is kiderült egy év útán ,hogy PCOS-em van így idöbe tellik a kezelés is.
A palástfü tea és az inozitol nagyon sokban segit a teherbe esésnél.
4 hónapja nem szedek bogyót, havonta 2* 3* tudunk együtt lenni....és általában menszezs után vagy közvetlen előtte (ahogy a feljegyzések mutatják), most meg az állítólagos ovum (sose mértem) után 3 nappal (május 3. )voltunk együtt, de május 14-én már nem jött meg. 2 nappal később pozitívat teszteltem.
Párnát tettem magam alá a végén...de csak "poénból", nem gondoltam,hogy ilyen hamar menni fog.
Sok sikert. De ne görcsölj rá.
Három!
Ha egészséges a pár,fel sem merül ez a kérdés,hogy hányszor kell...
9 es-szerinted ,hogy párnapnál klappol minden?
A kérdés feltevöjének válaszoltam meg ,hogy mindent számitásba kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!