Ikres anyukak! Hany hetesen szultetek? Szules utan mennyire volt huzos az elso idoszak?
Én is kíváncsi vagyok erre, nekem 20 hós lesz a lányom, amikorra az ikrekkel ki vagyok írva, 18 hetes leszek vasárnap.
Te hogy bírod? Derekad, kilód, méhszáj? Remélem nem tartasz tolakodónak, de a környékbe nincs ikres, nem nagyon tudok tapasztalatot gyüjteni, cserélni senkivel.
Bocs az off-ért!
32+4 napra szültem.
Az első időszakok tényleg emberpróbálóak.
3 hónapig nagyon nehéz volt. Éjjel - nappal 1,5 óránként ettek. Szoptattam őket, de csak külön - külön ment.
3 hónapig fel sem álltam a szoptatós fotelból szinte, olyanok voltunk mint a zombik. Nagyon-nagyon nehéz volt.
Sokszor sírtam a fáradtságtól.
Utána egyre könnyebb lett. Valahogy ki lehet bírni, de őszintén mondom, hogy azt az időszakot nem sírom vissza.
Ma már 11 hónaposak múltak, igazi kis csibészek.
Sok-sok kitartást és energiát.
No meg jó egészséget!
Egyedül nem lehet végig csinálni, az biztos.
Szia! Első vagyok. Tegnap voltam dokinál, még 3000-et írt, kicsit ugyan puha a külső méhszáj, de az elejétől ilyen, állítólag aki már egyszer szült, annál normális. Szóval ez ok. Megtaláltuk mint a két szívhangot, azaz a doki találta meg. Eddig 2-2,5 kg-ot híztam, eszek rendesen. :-) (Lányommal 20. hétig semmit, utána 10 lett a végére)A derekam nagyon rossz, kezd megint becsípődni. Én is nézegetem a pocaktartó övet, de nem tudom melyik lenne jó. Te milyet használsz?
Amúgy jól bírom, csak hajonli ne kelljen a derekam miatt. Meg néha cipekedni is jobb volna ha valaki segítene, + fürcsit átvenné, eddig így is volt, apa csinálta, csak most elrendezte a bal kezét körűrésszel belevágott egy hete, úgyhogy most minden vizes meló rám marad, a cipekedés meg felváltva van. Még pár hétig tuti nem nyúlhat vízbe, addig ki kéne tartani a derekamnak legalább, mert nem tudom mi lenne ha megint nem tudnék felkelni napokig.
Gyorsan megy az idő, nem? Olyan mintha dupla gyors lenne az előző terhességhez képest. Pocaknövekedés, plussz ugye a kicsi is lefoglal, úgy szalad az idő. Mindjárt itt lesznek a kicsik. :-)
37 hetesen, 3100g volt mindkét baba.
Az eleje nehéz volt, 9 hónapig szopiztak.
De már jó régen volt, 12 évesek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!