Szerintetek induloban van a baba?
Anya mesélte, hogy mikor a tesómmal volt 36 hetes terhes bement szülni aztán kiderült, csak a veséje görcsölt. Pedig már a második szülése volt.. Majd 4 hét múlva.
Nekem 5 hétig voltak jóslófájásaim, különböző intenzítással, volt mikor majdhogynem rendszeresen de zuhany után vagy elmúltak vagy ritkultak. De ez nagyon sokáig tartott, amikor szültem pont az lett gyanús, hogy zuhany után nemhogy gyengült meg ritkult a fájás, hanem 2x erősebb lett és még sűrűbben is jöttek egymás után. De onnan is több óra volt mire rendszeres 5 percesekkel el tudtunk indulni a kórházba.
Szóval bőven ráérsz indulni, az is lehet, hogy még több heted is van a szülésig, az amit leírtál nem jelent sokat.
De ha még egyszer erős fajdalmaid vannak vese tájékon akkor szerintem jobb, ha megnézedet a veséidet, az a biztos. Bár ha folyamatosan fájdogál a hasad és nem periodikusan mint egy jóslófájásnál, akkor lehet én megnézetném minél hamarabb, nekem már volt vesemedence gyulladásom. Ha bemész ügyeletre ott is néznek vizeletet tesztcsíkkal, vért is levehetik sürgős beutalóval.
Elképzelhető hogy van valami veseproblémád, aminek lehet jó lenne utána járni, bár nem tudom hogy szülés előtt még bármit is tudnak-e kezdeni vele, de lehet hogy igen, ehhez nem értek.
Amiket leírtál, azok nem igazán utalnak kezdődő szülésre.
A hasad alja "fájdogálhat" simán ilyenkor már, de ha a veséddel van valami, a hasüregben azért könnyen sugárzik a fájdalom ide-oda.
Bocsi kérdező!
Már előre tudja a dokid, hogy mekkora lesz a feje, amikor születik? Ha 3 héttel hamarabb, akkor simán lehet, hogy kifér nem?
Még 1x bocsi, csak kíváncsi vagyok...
a mult heten voltam nala, 35-36 hetesen, akkor megmerte a fejet az uh-on, es mar 95 mm volt .A feje a babamnak 2 hettel nagyobb,mint a teste tobbi resze. Akkor mondta,hogy 35 evesen nem ajonlja, hogy bizonygassam, hogy megszulom.
koszi, hogy irtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!