2 hónapja szültem a 2. gyermekem sajnos nem szopik már és annak ellenére alig eszem nem mennek le a kilók?
A nagylányom 2 éves lesz augusztusban.
Vele nagy mehezen lement 17 kg ( vele együtt)
A fiammal nem sokat hiztam az már le is ment amit felszedtem. Az 11 kg volt.
De azóta meg se mozdul a mérleg.
Nem éhezem, este 5-6 után már nem eszem.
Kevés kenyeret eszem bár a kávét cukorral iszom, de semmi.
Hajlamos vagyok a hizásra sajnos. De szeretnék leadni legalább 10-20 kg között.
Tornázni eleget tornázok a két gyerekkel.
Minden nap hajnal 5-kor kelek elkésziteni nekik mindent. Időm se nagyon van enni. Legtöbbször a gyerek maradékát eszem meg.
Tanács valaki?!
Pont az a gond, hogy alig eszel. A ritkán evés belassítja az anyagcserét és tartalékol a szervezet.
Ch diétára keress rá, viszont ott naponta 6-szor kell enni és bizony este, lefekvés előtt is. Akkor nagyon minimálisat, de kell enni. Máskülönben a szervezet éhínségre kezd gyanakodni és még jobban ragaszkodik a zsírhoz.
Mozogj, sok fehérje, kevés szénhidrát (abból is inkább lassú felszívódású) és 3-4 óránként egyél valamit. Reggel is minél korábban érdemes enni, legalább egy toast kenyeret egy szelet felvágottal.
Zöldség korlátlanul, bármikor mehet, gyümölcsökkel csínján, mert a gyümölcscukor is szénhidrát. Főleg a banán, szőlő, szilva tartalmaz rengeteget.
Vérvételre simán a körzeti orvos is elég gondolom.
Tőle egy teljes vérkép.
A pajzsmirigy alulműködésnek az az egy tünete van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!