Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Előfordult már valakivel,...

Előfordult már valakivel, hogy voltakfájásai, majd elmúltak?

Figyelt kérdés

Péntek hajnalban kezdődtek a fájások, de rendszertelenek voltak. Mjd elműltak napközben. Ma hajnalban megint voltak, kicsivel erősebbek és rendszeresebbek mint előte, de elmúltak.

Ma estére még a jóslóak is elmúltak. Mikor lesz ebből szülés szerintetek?

39+5 hetes kismama

2016. máj. 14. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Jelen!:) Szerda ejjel rendszertelen, elmultak. Csutorok delutan ujra kezdodtek, estere 10 percesek lettek, de gyengek. Reggelre ismet alabb hagytak egy kicsit. De delelottre beindultak es keso delutanra mar eros 4 percesek voltak. Kitartas, es konnyu szulest!:)
2016. máj. 14. 22:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Sokat ajúdtál kedves válaszoló?

Köszönöm,remélem,hogy már nem sok van hátra.

2016. máj. 14. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát az, hogy sokat relatív, mert igazi vajúdás csak pénteken kezdődött. Inkább a kialvatlanság fárasztott le nagyon péntekre.
2016. máj. 14. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, múlt hét pénteken egész délután rendszeres 10 perces fájásaim voltak, majd elmúltak. Akkor voltam 40+2. Végül 41+3 hétre (fél óra híján 41+4), 31 óra vajúdás után született meg. Ráadásul 2. baba. Szóval még lehet hátra akár egy hét is, de pár nap is. Könnyű szülést! :)
2016. máj. 15. 12:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Fájésok teljesen eltűntek, néha van csak jósló is. Holnap kell mennem kontrolra dokihoz. Kíváncsi vagyok,hogy őmit mond majd.

Gratulálok a babákhoz, erőt,egészséget és nagyon sok örömteli pillanatot kívánok nektek. :)

2016. máj. 15. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
36 héttől elég sok éjszaka hittem azt hogy na most itt az idő,de elmúltak mindig.Végül 41 hétre szültem
2016. máj. 15. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!