Anyukák, ki hanyadik hétben szült?
Figyelt kérdés
Augusztus 5-re vagyok kiírva.Azonban ma világosítottam fel a férjemet, hogy igazából a 36. hét után szinte bármikor jöhet a picúr ☺ ez azt jelenti hogy akár már júlisusban megérkezhet.Erre annyira bepánikolt, hogy már csak milyen kevés időnk van, még sok mindent nem vettünk meg meg ilyesmi. Csak kiváncsi vagyok, hogy nagyobb arányban jött e a baba a kiírtnál 2-3 héttel korábban vagy inkább a kiírt időpont környékén érkezett.
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. máj. 4. 14:43
21/30 anonim válasza:
42, pedig végig attól féltem, hogy koraszülött lesz :)
23/30 anonim válasza:
Kislányom: 38+6
Kisfiam: 39+3
Inkább a 40. +\- 2 héten belüli a gyakoribb.
24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Megnyugtatom a páromat!☺ Mindenkinek jó egészséget kívánok!
2016. máj. 5. 17:09
26/30 anonim válasza:
3 nappal a kiírt időpont előtt :-)
27/30 anonim válasza:
40 hétre 4000g- al. 17 éves voltam. Ennek 22 éve :)
29/30 anonim válasza:
15-ös válaszoló vagyok.
Május 19 elmúlt, még semmi :), ő nem jött előbb, mint a nővérei.
30/30 anonim válasza:
Kedden szültem 38+6 napra
Nővérét 40+2 re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!