Elment a nyákdugó egy hete, meddig leszek korhazban?
ha már bent tartottak akkor nem fognak kirakni, hidd el, csak a pénz miatt vagy bent :/
nekem 35. héten volt tágulásos vérzésem, akkor tök korrektül elmondták, hogy bent kell fogniuk, mert ez a protokol, nem fognak kiengedni szülés előtt, de saját felelősségre nyugodtan hazamehetek, és mint fogadott orvos fű alatt ezt is tanácsolja, mert értelme nincs bent lenni.
ha van fogadott orvosod, én nem értem miért kéne bent lenned, már ha nem szeretnél, de ha egyszer ezt írja elő a szabályzat, akkor nem térhetnek el, nehogy baj legyen.
a ctg meg nem fájást mutat hanem méhtevékenységet, terhesség nélkül is van. tök mindegy mennyire megy fel, nem számít. azt kell nézni, hogy ismétlődik el. ha van ismétlés (tehát 10 percenként van méhösszehúzódás) akkor van fájás :)
Nincs fogadott dokim,irtam is :/
Ismetlodnek a fajasok de nem rendszeres!
én 35 hetesen mentem be magas vérnyomással, vizesedéssel. Csak besétáltam, gondoltam, beszélek a védőnővel. Hát nem jött össze.
Félig-meddig volt csak dokim, olyanhoz jértam terhesgondozásra, akinél szülni nem lehet.
Szóval bent tartottak... de hétvégente kimenőt kaptam.
Utolsó hétvégén már nem is akartam hazamenni, csak szülessen már meg.
Végül 4 hét bentfekvés után a dokim indította meg a szülést (aztán hazament, mert ügyelt éjjel), aztán szültem az osztályos orvosnál, illetve az aznapi ügyeletesnél.
Jajj, pont a lényeget felejtettem ki: az utolsó hétvégén, ment el a nyákdugó. onnantól tényleg nincs sok hátra. dokim szerint átlag 2 nap. persze ebben benne vannak az olyanok is, mint te, aki akár 1 hetet is ráhúz még.
kitartás!
36 hetesen olyan fájásaim voltak, hogy a ctg-n azt mondták ezzel már szülni lehet. Ki voltam tágulva kívül belül. Dokim hazaengedett. Volt is meglepődés. 38. hét első napján elment a nyákdugó, közben a folyamatos fájások, pontosan 7-8 percesek. Nagy élmény volt, így húztam még egy hetet!(itthon a két másik gyerekkel) ITTHON!
Szóval semmi sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!