Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Párotok készitett képeket,...

Párotok készitett képeket, videokat, terheségeitekről, és a szüléseitekről?

Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 07:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Inkább képeket, ő is készített,de én is minden héten és a végén lett egy szuper sorozat a pocak növekedésről! Szülésről se kép se videó,nem is vágytam rá, a babáról van kép mikor megszületett.
2016. máj. 2. 08:05
 2/11 anonim ***** válasza:
2 képet mikor már hatalmas volt a hasam az utolsó hetekben. Meg majd egy videót az első alkalomról amikor együtt lehettünk 3-an a családi szobában szülés után. Kb ennyi.
2016. máj. 2. 08:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt persze lett pár kép, meg én fotóztam időnként a pocakomat, hogy mekkorát nőtt.

Szülésről én nem akartam.

Babáról a születése után van. Meg olyan, amin már kihozták hozzám (végül császár volt), és mellettem fekszik.

2016. máj. 2. 08:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Képeket én készítettem, videót szüléskor ő.
2016. máj. 2. 08:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi holnap megyünk fényképészhez, pár képet csináltatni :) 34 hkm
2016. máj. 2. 12:41
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

A férjem nagyon utál fényképezni, a pocak növekedését sem fényképezte, én viszont mániákus fényképezgető vagyok, úgyhogy magamat, a pocakomat én fényképeztem. Csinált rólam persze ő is képet, de nem azért, mert terhes vagyok, hanem csak úgy, mert éppen voltunk valahol, és kértem, hogy rólam is legyen már kép :D

Szülés közben nem fotózott, egyikünknek sem jutott eszébe, pedig utólag belegondolva, lehet, hogy jó lett volna egy-két kép. Nem pont arról, ahogy eltorzult arccal nyomom ki a babát, de például arról jó lett volna, amikor a folyosón totyogok két fájás között :)

De képet csak a kisfiunkról csináltunk, azt fényképezte le, ahogy rám fektették, meg ahogy lemérték, én meg azt, amikor az ő kezébe adták.

2016. máj. 2. 19:31
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
A hasam növekedését a férjem fotózta, szüléskor anyám fényképezett-konkrétan az egészet. Imádom nézegetni.
2016. máj. 3. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem :(
2016. máj. 4. 07:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Kifejezetten a terhességről nem készültek fotók. Lett néhány családi kép, ahol épp pocakos voltam. A szülés nem volt épp egyszerű nálunk, eszünkbe sem jutott fotózni. Miután kipecázták a babát, meg összevarrtak, a szülésznő készített rólunk egy családi fotót.
2016. máj. 6. 08:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Az első két szülést videóztam (viszonylag gyorsan ment), a többinél sajnos nem tudtam jelen lenni. Gondolom, ezek után egyértelmű, hogy én a "pár" vagyok :-D
2016. máj. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!