Párotok készitett képeket, videokat, terheségeitekről, és a szüléseitekről?
Terhesség alatt persze lett pár kép, meg én fotóztam időnként a pocakomat, hogy mekkorát nőtt.
Szülésről én nem akartam.
Babáról a születése után van. Meg olyan, amin már kihozták hozzám (végül császár volt), és mellettem fekszik.
A férjem nagyon utál fényképezni, a pocak növekedését sem fényképezte, én viszont mániákus fényképezgető vagyok, úgyhogy magamat, a pocakomat én fényképeztem. Csinált rólam persze ő is képet, de nem azért, mert terhes vagyok, hanem csak úgy, mert éppen voltunk valahol, és kértem, hogy rólam is legyen már kép :D
Szülés közben nem fotózott, egyikünknek sem jutott eszébe, pedig utólag belegondolva, lehet, hogy jó lett volna egy-két kép. Nem pont arról, ahogy eltorzult arccal nyomom ki a babát, de például arról jó lett volna, amikor a folyosón totyogok két fájás között :)
De képet csak a kisfiunkról csináltunk, azt fényképezte le, ahogy rám fektették, meg ahogy lemérték, én meg azt, amikor az ő kezébe adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!