Mi a véleméynetek tapasztalatok Ajkai, Győri, Soproni kórházakról?
Ezek közül csak a győrit ismerem.
Voltam ott gyakorlaton is. Az E épület nagyon le van pukkanva, undorító, az ajtók ragadnak, kosz van. Mivel ott van a krónikus belgyógyászat, a szagok is erősebbek.
Az A épület egy fokkal jobb, bár ott is ragadtak az ajtók, volt egy vérfolt a földön reggel és még délben is ott volt.
A sebészeten nagyon bunkó nővérek vannak. Az egyik ilyet szól az egyik betegnek undorító hangnemben: Ez nem hotel hanem a Petz kórház! Hányni tudtam volna.
A WC a folyosón van, nemenként egy WC jut egy emberre és marha koszosak. Arra aztán rá lehet ülni főleg ha frissen vagy műtve és még megtartani sem tudod magad a sebed miatt.
Egyszer bevitt oda a mentő, a sürgősségin felfektettek egy szó szerint húgyszagú ágyra. Mondták, hogy jön a beteghordó, hát nem jött legalább egy óráig, nekem kellett szólni, hogy mi van már, aztán szóltak megint, aztán végre jött.
A mentőautóban adtak erős görcsoldót, csináltak utána vérvételt, amit magam kellett levinni a laborba. Ugye a görcsoldó hamis eredményt adott és szerintük egy kezdődő gyulladás volt nem kell vele semmit csinálni de azért másnap menjek el oda ahová tartozom. Elmentem, erős gyulladás, bent tartottak aztán megműtöttek. Ennyit ér a győri kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!