Hány évesen szültétek az első gyermeketeket, és szerintetek hány éves az a kor amikor érdemes gyereket szülni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 14:22
31/32 anonim válasza:
én majd nem 19 voltam mikor az elsőt szültem,aztán 20,23 ,25 és 33 évesen is szültem ,a legideálisabb szerintem 23 és 25 évesen. de hozzá kell tennem nem bántam meg ,hogy így alakult.
32/32 anonim válasza:
Én 27 múltam az elsőnél, aki most 14 hós és most tervezzük a 2-at. Remélem még a 30. szülinapom előtt megszületik.
SZeretnénk még 1-2-t, de nem könnyű eldönteni, hogy mikor. Mert minél hamarabb lenne a legjobb, de nem tudom, hogy hogy bírnám 3 kicsivel, úgy, hogy a nagyik messze vannak. De ha a két nagyobb már iskolás, akkor meg késői gyerek lesz a 3-4-ik. nehéz kérdés, a 2. után újragondoljuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!