Én 22 évesen szültem,mindenképp 25 alatt akartam az első babámat.
Én késői gyerek vagyok, nagyon gyakran voltak emiatt vitáim a szüleimmel... Remélem a lányommal nem lesznek ilyen gondjaim.
2010. ápr. 7. 14:44
12/32 anonim válasza:
szerintem ha megvan a megfelelő partner is, akkor mindenképp 30 alatt mindegyik gyereket. Én 25-30 között tartom ideálisnak, 25-re már elég éretten tudsz gondolkodni, 30 felett meg nőnek a kockázatok... Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy talán még az unokáidat is látni szeretnéd...
2010. ápr. 7. 14:45
13/32 anonim válasza:
19voltam és szerintem olyan 20-27év között ideális az első baba megszületése!!!Persze ehez kell némi háttér is!!:)
2010. ápr. 7. 14:47
14/32 anonim válasza:
Szia!Én júliusra várom az elsőt!29 vagyok!Már 5 éve szerettük volna!De csak msot sikerült!Ha a háttér megvan ,akkor szerintem 22-25 között a legideálisabb minden szempontból!!!Én most így érzek...
2010. ápr. 7. 14:51
15/32 anonim válasza:
26 éves vagyok,a férjem 28. néhány napon belül szülöm első gyermekünket, kisfiú! :-)
Mindenképp 30 alatt szerettünk volna a párommal babát.
túl sokféle tényező befolyásolja ezt a dolgot, mindenki mást vesz figyelembe, így hát elég változó, mikor "érdemes" gyereket szülni! nincs elítélendő döntés, szerintem!
Hallgass a szívedre! :-)
2010. ápr. 7. 14:56
16/32 anonim válasza:
26 évesen szültem a kislányomat, szerintem és az orvosok szerint is az elsőt érdemes 30 éves kor alatt szülni. Sokkal kevesebb a komplikáció, a terhességet is könnyeben viselik a fiatalabbak.
A barátnőm 25 évesen szülte az elsőt 32 évesen a 2-at, és ő is azt mondta, hogy az első terhességét sokkal jobban viselte, mint a másodikat.
2010. ápr. 7. 15:30
17/32 anonim válasza:
25 évesen az elsőt, 26 évesen a másodikat. Érettnek érzem magamat hozzájuk. A férjem 30 és 31 éves volt a szüléseknél, jobb apát el sem tudnék képzelni. Nekünk az a véleményünk, hogy nem jó sokáig várni, mert minél fiatalabb a szervezet, annál egészségesebb, de erkölcsileg meg kell érni rá. Talán ennyi idősen sikerült. Ha jó anyagi körülmények között élnénk, még szülnék egy babát kb. 5 év múlva, akkor ugye már 31 éves lennék, a gyerekek meg már iskolába járnának.
2010. ápr. 7. 15:50
18/32 anonim válasza:
18 évesen szültem az én drága eggyetlen kisfiam októberben töltöttem áprilisban szültem!20 évesen szerttem volna szülni mert éppen ház vásálás és felujitás közepette álltunk és erre az időre átestünk volna rajta de most már van pici is meg ujjitgatunk is!igy 20 évesen van eggy gyönyőrű erős okos nagy fiam:)és boldogok vagyunk igy:D 5 éven belül a második!:D
2010. ápr. 7. 16:12
19/32 anonim válasza:
21 lett véletlenül, de ideálisnak a 25-26 éves kort tartom.
2010. ápr. 7. 17:45
20/32 anonim válasza:
23 évesen szültem a kisfiam, a másodikat 26-26 évesen szeretném!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!