Aki a Péterfy kórházban szült, leírná a tapasztalait?
Szia!
Nekem két barátnőm szült ott, de mindkettőnek nagyon-nagyon negatív élménye volt.
1. ünnepek alatt szült, gyakorlatilag rájuk sem nézett a kutya sem. A szoptatás nem indult be egyből (ezt azért senki sem várja), ellenben mivel "bababarát"-nak titulált hely, ezért nem adtak semmit a gyereknek. Ahogyan a nagy könyvben meg is van írva, úgy besárgult a gyerek, hogy két napot még ráhúztak.
2. Neki már a második gyereke volt, tudta, hogy nehezen indul be a teje, akkor sincs elég, hiába könyörgött tápszerért, nem kapott. Ellenben úgy megfejték, hogy belelilult. Neki a lánykája úgy kiszáradt, hogy infúzió közeli állapotba került.
Köszönöm a válaszaitokat, elég eltérőek de gondolom attól is függ, kik vannak bent ügyeletben meg ilyesmi :)
Nekem is fogadott orvosom van akiben maximálisan megbízom szóval remélem a legjobbakat, és én is alapítványi szobát szeretnék. Megkérdezhetem hogy mennyit kellett érte fizetni?
Azért vagyok csak ilyen aggódós a kórház miatt, mert még soha nem voltam kórházban, csak látogatóként de akkor is rossz érzés tört rám, mint általában az orvosi intézményektől :) (lekopogom)
Sziasztok,
Gondoltam megírom mi volt, júliusban szültem :)
A szülés fogadott dokimnál szuper volt, de az én fiacskám is besárgult, kiengedték így, délutánra belázasodott és mehetünk vissza 5 napra, infúzióra kötve :(
Szóval a csecsemő-és újszülött osztályt nem ártana kicsit felturbózni mert az bizony nem a legjobb. Ami kár mert szülészet-szempontból valóban profi hely, szülésznők, felszereltség, dokik, minden! De sosem felejtem el hogy pár óra híján kiszáradt a gyermekem, mikor visszavittük azt mondták még idejében érkeztünk és hatalmas szerencse hogy észrevettem otthon hogy a gyerek lázas.
Minden azért mert nem adtak a 35 fokban semmit a gyereknek, csak a pár csepp tejemet kapta meg egyszer vizet de állítólag mindet kiköpte!
Ennyit a bababarát kórházak logikájáról. Nagy bababarátság lehet ha ennyi baba kezdi utána kórházban az élete első hetét a hazamenetel után is :(
szia,
köszönjük :) Neked is a kicsikhez :)
nem minden helyen van így, csak erről a kórházról sajnos sok ilyen sztorit hallottam, reménykedtem hogy velünk nem esik meg és mégis megesett :( közvetlen környezetemben is van anyuka aki nagyon megjárta azt hogy szülés után odaadták neki a babócát és nesze neveljed....ő császáros volt és ikrekkel, mindkét babát odaadfták neki és szegény ki sem tudott kelni az ágyból, mégsem vették be a babát a csecsemősök, hanem a lánynak kellett gondoznia mindkettőt, 0 tapasztalattal, és nem adtak nekik sem semmit, hiába kérte hogy adjanak mert két gyereknek pláne kevés a tej :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!