Ti szülés után mikor békültetek ki magatokkal, a testetekkel?
Figyelt kérdés
Én már mondjuk a terhességem végére is nagyon rosszul éreztem magam. Olyan tehetetlen és nagy voltam. Az arcom meg elég csúnya lett. Nagyon kipattogott. Ami még most, 8 hét elteltével se nagyon javul. Fent maradt 6 kg plusz, a hasam még mindig nagy. Sajnos csíkjaim is lettek. :/
Nektek mennyi volt az az idő mikor volt energiátoktornázni, meg más egyébre? 8 hete szültem. Néha szoktam tornázgatni, de mikor a kicsi alszik örülök, hogy pihenni tudok, főleg, ha egy egy éjszaka, hasfájás miatt fent van.
2016. ápr. 22. 16:33
11/13 anonim válasza:
Lányom 8 hónapos lesz. 5 kg plusz van rajtam még. Kilóban ez nem sok, de az alakom megváltozott. Terhesség előtt szép feszes voltam ahol kell, férjem imádta a testem. Most olyan semmilyen vagyok. Nem kövér, de a szexistől messze vagyok, valljuk meg. A felesleg a hasamon van, ha nen húzom be, olyan vagyok mint egy jóllakott ovodás, csupa csík lettem, melleimen már látszik, hogy megereszkedtek, pedig még szoptatok elég sokat, ha kiürülnek, katasztrófa lesz. Tehát ahogy a leírásomból is látszik, 8 hónap után még nem békültem ki magammal és nem tudom mikor fogok :)
12/13 anonim válasza:
Nekem az segitett, hogy el kezdtem tornazni, onnantol megnyugtatott, hogy teszek valamit.
13/13 anonim válasza:
43 kilóval estem teherbe, 70 kilóval mentem szülni, a kórházból 60 kilóval jöttem haza. Még rendesen terhes pocakom volt, de nem zavart. Később még tovább fogytam, 53 kg vagyok kb fél éves kora óta. De a pocakom valamennyire még mindig megvan, ügyfelezek bankban és minden héten legalább egy ügyfél megkérdezi, hogy terhes vagyok? Pedig a kilómból látszik, hogy nem vagyok nagy darab, de vékony a kezem, combom, mindenem és már pici pocak is látszik. Engem nem zavar. Könnyen megbékéltem vele. Ha pár napig nem eszek rendesen, pl volt műtétem és szövettani eredményre vártam, akkor visszahúzódik teljesen, de amint egy kicsit is eszek, újra megjelenik. Lehet, hogy valami speciális tornával el tudnám tüntetni, de nem zavar annyira, hogy energiát áldozzak rá. Biztos az is segíti a változások elfogadásában, hogy a férjemet sem zavarja, ugyanúgy kívánatosnak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!