Csecsemős nővérkét szokás fogadni a szülés utánra?
Szerintem nem, én ma olvastam ilyet egy kérdésre adott válaszban, néztem is nagyokat.
Én azt gondolom - bár ahol én szülök, ott állítólag nem túl rendesek a csecsemős nővérek - hogy ha valamelyik többet segít, akkor legfeljebb veszek neki egy doboz bonbont.
Már az is egy vagyon, hogy az orvost kifizesd, de legalább ő 9 hónapig végigkíséri a terhességed.
Szia!
Még én sem hallottam ilyenről. Ahol én szültem, és fogok nemsokára, ott sem lehet túl jókat hallani a csecsemős nővérekről, a többség nem is ad nekik semmit. Tényleg elég a nődokinak és szülésznőnek is adni.
Kedves utolsó, ha megtanulnál olvasni, látnád, hogy velem bántak kapcarongyként, nem én kapcarongyonztam le a kedves csecsemősöket. Gondolom ezek alapján te is az vagy.
Nem értem, ha az ember egyfajta tisztelettel viseltetik valaki iránt, főleg, hogy rávan szorulva, miért is kell alapból lekezelni??? Erre tudod a választ?
Mi is emberek vagyunk, túlórázunk eléggé sokat is, mégsem vagyunk megfizetve.... Akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!