Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha tejet iszunk igaz hogy faj...

Ha tejet iszunk igaz hogy faj majd a babank hasa, mert szoptatok?

Figyelt kérdés
en ezt nem igy tudtam de ...itt olvastam ezen az oldalon,h,majd faj a babank hasa.
2008. szept. 23. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én voltam a babámmal tejallergia vizsgálaton, aholis nagyon letolták az egyik szoptató kismamát, mert nem tartotta be, hogy semmilyen tejterméket és azt tartalmazó ételt (szalámiban is van!) nem jó fogyasztani szoptatás alatt, mert allergiát okozhat és fáj a baba hasa is tőle!

2008. szept. 23. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ittam tejet de nálunk eddig minden rendben volt.

Azt nem tudtam hogy allergizál de a kislányom hasa sosem fájt.

2008. szept. 23. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Az nem igaz, hogy semmit nem lehet enni, sőt!!! CSak a tejtermékekben van kalcium, amit fontos ilyenkor pótolni!!!

EGyél sajtot, joghurtot, kefírt, pudingot...

TEjet max fél litert lehet inni egy nap, és igen, fájhat a baba hasa tőle, de ezt majd kitapasztalod...

Én lemondtam a reggeli kakaórol, de eszem joghurtot, fagyit, és napi 2 dl tejet is megiszom, ez nem árt.

2008. szept. 23. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a terhességem alatt és most is folyamatosan eszek tejterméket, iszok tejet és semmi baja a manókámnak. Ki kell próbálni, és ha nincs gond, nyugodtan fogyaszthatod. Én túlzásnak tartom ezt a sok tiltást, szerintem mindenkinek ki kell tapasztalni, hogy mi a jó és mi nem. Minden baba más!

2 hónapos kisfiú anyukája

2008. szept. 24. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.