Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek meddig fájt még a...

Kinek meddig fájt még a gátsebe szülés után?

Figyelt kérdés

Szerencsére nekem csak kicsit vágtak, másnap délutan máe egész jól tudtam ülni is. Mikor a varratokat kiszedték, mintha nem is csináltak volna gátmetszést.

De van mikor el kezd sajogni, picit fájni. És van mikor viszket is a helye, pedig 7 hete szültem már. Vagy ez így még normális?

2016. ápr. 18. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ugyan, már megszoktam :)
2016. ápr. 18. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Kb 1,5-2 hétig kellemetlen volt, nehezen tudtam ülni, első héten még egyáltalán nem. Utána sokkal jobb lett, de van hogy most is "érzem" de nem fáj. 10hónapja szültem.
2016. ápr. 18. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
4. hét végére lett jobb, addig nem ülhettem, menni is nehezen tudtam, de nekem lett egy ödémás nagy dudor, meg vadhús is volt, utóbbi elmúlt, előbbi már szerencsére jóval kisebb, de néha még viszket. 8 hetes a babám.
2016. ápr. 19. 06:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem 7-8 hétig még húzódott, feszített, kicsit kemény is volt itt-ott, aztán napok alatt elmúltak a tünetek.
2016. ápr. 19. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!