Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek meddig fájt még a...

Kinek meddig fájt még a gátsebe szülés után?

Figyelt kérdés

Szerencsére nekem csak kicsit vágtak, másnap délutan máe egész jól tudtam ülni is. Mikor a varratokat kiszedték, mintha nem is csináltak volna gátmetszést.

De van mikor el kezd sajogni, picit fájni. És van mikor viszket is a helye, pedig 7 hete szültem már. Vagy ez így még normális?

2016. ápr. 18. 20:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22 éve fáj minden időváltozásra. Pedig csak kicsike metszés volt. Hol így ülök, hol úgy, mikor hogy nem fáj.
2016. ápr. 18. 20:15
 2/14 anonim ***** válasza:
A Varratszedés után semmi bajom nem volt. Ez a szülésem utáni 4.nap volt.
 3/14 anonim ***** válasza:
2es vagyok. Másfél éve szültem.
 4/14 piroska és a farkas ***** válasza:
Nekem kérés nélkül hozták a toloszéket a korhàzban, a nővérek összesúgtak, h " ő az, akin akkoràt kellett vàgni"... Hàt mit mondjak, hetekig felülni alig bírtam, pedig nem vagyok egy magamat elhagyó típus. Majdnem fél év volt mire először tudtunk együtt lenni a férjemmel a szülés után. Nade kicsit elkanyarodtam, bocsi. A viszketés lehet, h a gyógyulás jele, nem? A 6 hetes kontrollon mit mondott rá a doki?
2016. ápr. 18. 20:18
 5/14 Bella169 ***** válasza:

A viszketés jó. A gyógyulással jár. Nekem nagy volt a vágás. Kb 2 hétig fájt. Utánna hetekig viszketett. Pontosan már nem tudom meddig. Aztán teljesen begyógyult és azóta semmi.

8 hónapja szültem.

2016. ápr. 18. 20:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Konkretan a sebfajas 1-2 hetig tartott, de a szules utan meg jo 2 evig sajgott, nyilalt, luktetett emeleskor.
2016. ápr. 18. 20:25
 7/14 anonim ***** válasza:

Kb. egy évig.

De nekem voltak komplikációk, hadhúskinövés stb.

Aztán már nem is tudom, azóta szültem még kettőt, azok jól sikerültek, vágás nélkül, de a gátam nem "csúcsminőség", bár a doki szerint "szépen megtartott". Fáradtan, este felé, sok ácsorgástól fájni szokott.

2016. ápr. 18. 20:26
 8/14 anonim ***** válasza:
*vadhús
2016. ápr. 18. 20:27
 9/14 anonim ***** válasza:
19 éves elmúlt a lányom, és minden alkalommal fáj szex közben... :( Szétnyílt varratszedés után, nagyon ócskán gyógyulnak a sebeim, nem tehet róla az orvos. Hegkimetszés, resutura, élmény volt :(
2016. ápr. 18. 20:42
 10/14 anonim ***** válasza:
9. :-(
2016. ápr. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!