40. hétben vagyok, a múlthéten eléggé megfáztam. 5. napja hasmenésem van, és a mostani éjszakát már végighánytam. Szülünk?
Figyelt kérdés
eddig is hánytam de csak napi 1-szer v 2 naponta egyszer.a doki mindenre azt mondja hogy természetes.ma megint megyek ctg-re.szóljak megint vagy ez már a szülés kezdete lehet?2008. szept. 23. 11:11
1/7 anonim válasza:
szerintem mindenképp szólj, nehogy toxemia alakuljon ki így a végén. A vérnyomásod normális?
Lehet, hogy csak a szülés előtti öntisztítás, de azért mindenképp tudjon róla a dokid.
2/7 A kérdező kommentje:
a vérnyomásom 140/78.csak olyan ciki mert mindíg úgy viselkedik mintha csak hisztiznék.köszönöm a válaszodat.
2008. szept. 23. 11:25
3/7 anonim válasza:
Szólj neki,hiszen ha megfogadtad a szülésre a pénzedért még a hisztit is elnézheti.
4/7 A kérdező kommentje:
nincs fogadott orvosom.sote 1-es női.mindíg az aznapi ügyeletessel kell beszélnem.De azt már énis észrevettem ha fizettem volna biztos kedvesebbek lennének.
2008. szept. 23. 11:39
6/7 anonim válasza:
a 140/es vérnyomás már magas...
7/7 anonim válasza:
Hantinger ,hasmenes lehet a szules jele..mindenkepp keszulj fel,barmelyik pillanatban johet de elhuzodhat egy par napig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!