Mennyi vastag betétet vegyek szülés utánra?
Figyelt kérdés
4 éve született a lányom, úgyhogy totál elfelejtettem hogy miből mennyi kell. Azt tudom hogy always ejszakait használtam. Na de mennyi kellhet belőle? Nem akarok túl sokat se venni, mert akkor a nyakamon marad 😄2016. ápr. 18. 12:51
1/9 anonim válasza:
Ket csomagot vettem. Haza is hoztam, mert nem kellett ennyi. 😃 Ugyis elhasznalod, inkabb legyen otthon, mint szaladgalni kelljen utana.
2/9 anonim válasza:
Én Tenát vettem, de a fele megmaradt, pár nap után bőven elég volt a sima betét. Szerintem vegyél két csomagot, ha kell még, a párod vesz a boltban.
3/9 anonim válasza:
Megjósolhatatlan. Csak a kórházban két nagy csomag Tena ment el, aztán itthon még vagy 6 másik. Belőlem dőlt a vér.
Nem tudhatod előre, hogy az adott szülés mennyi vérzéssel fog járni utána.
4/9 anonim válasza:
En egy csomag tennat vettem, es csak 2-3 fogyott belole, a sima ejszakai always eleg volt utana, ott is hagytam a kirhazban masnak.
5/9 anonim válasza:
Csaszaris voltam nem tudom ez szamit e.
6/9 anonim válasza:
én talán 8-10 db tenát vettem meg egy csomag éjszakai always-t.
utóbbi el sem fogyott, igaz császáros voltam.
7/9 A kérdező kommentje:
3 csomag van, akkor addig tuti elég míg haza johetunk a kórházból, utána majd vesz apa ha kell még Köszi :))
2016. ápr. 18. 13:30
8/9 anonim válasza:
nekem is már a korhazban elment 2 nagy tenna. otthonra meg kellett vagy 5 csomag always éjszakai. (oránként cseréltem, és zuhanyoztam....annyira budosnek éreztem magam, hogy kavargott a gyomrom)
9/9 anonim válasza:
2 csomaggal vettem de a másodikból alig fogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!