Hogyan és mikortól lehet használni a hasleszorító övet szülés után?
Figyelt kérdés
Szülés után hány nappal lehet először felvenni, mennyi ideig kell hordani? Császár után lehet-e használni? Tényleg segít, hogy visszamenjen a hasunk gyorsan a régi állapotába?2008. szept. 22. 11:51
1/3 anonim válasza:
Csak sima szülés után ajánlott és akár már a szülés utáni napon.Császár után jobb várni vele pár hónapot a seb miatt és hogy a hasizmok is megerősödjenek a vágás után.
2/3 anonim válasza:
Én császárral szültem 8 éve és a kórház adta a hasleszorítót, utána pedig otthon is használtam!!Most voltam benn a múlt héten, mert magas volt a cukrom és beszélgettem ott a szülésznőkkel, csecsemősőkkel és most is ez a szokás, császár után lehet, sőt mondom adnak is hasleszorítót!!32 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
1 vagyok.Én csak azt írtam le,amit nekem mondtak a kórházban.Tehát ebből is látszik,hogy nincs egységes vélemény az eü-n belül erről sem.Ez is kórház függő.Legjobb,ha megkérdezed a dokidat Ő mit javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!