Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is volt így császár után?

Más is volt így császár után?

Figyelt kérdés

Kitoltak a műtőből és ott volt a férjem,szólni akartam de csak tàtogtam.Nem jött ki hang a torkomon.Nagyon fura volt.Aztàn pàr perc és meg tudtam nyugtatni a halàlra r3mült pàromat.

Mi volt ez?Pânik vagy màs?

2016. márc. 29. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3 hete szultem. Tutira panik. Nekem mutet kozben volt ugyanez, kaptam oxigent es elmult.
2016. márc. 29. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is pánik..., orvosnak nem említetted? azért lehet rákérdeztem volna, én csak iszonyatosan remegtem utána egy ideig, mint aki nagyon fázik, mondták, hogy ez csak szokásos mellékhatás
2016. márc. 31. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:
igen, nekem is volt a remegés. azt mondták, az érzéstelenítőtől van, és hideg is volt a műtőben. szinte minden "csip-csup" tünet szerintem természetes ilyenkor.:)
2016. márc. 31. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem akartam vele nagyob foglalkozni mert visszajött a hangom de ìgy utólag nem tudtam hovà tenni.

Köszi nektek .Akkormàs 8s volt ìgy.

2016. márc. 31. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én meg nem emlékszem semmire onnantól, hogy a műtőben áttetek az ágyra, míg a szobâba be nem toltak. Beszéltem a férjemmel is, ő mesélte, de nekem semmi emlékem.
2016. márc. 31. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!