Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idö mulva induljak el...

Mennyi idö mulva induljak el a korházba ha megkezdödik a vajudás?

Figyelt kérdés
párom egy ora alatt ér haza a munkábol, ha szolok neki, hogy szülünk.38 hetes kismama
2008. szept. 22. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

szia nekem 4 perces fájásaim voltak amikor elindultunka tőlünk 60 km-re levő korházba 50 perc volt maga az út a második szüólésünknél 2 percesek voltak a fájások mikor elindultunk szintén ide bár ez egy kicsit gázos volt de azért odaértünk,

SZERINTEM HA 10 PERCES FÁJÁSAID VANNK AKKOR SZÓLJ NEKI HOGY INDULJON EL HAZA ÉS MINDENKÉPPEN VÁRD MEG MÍG SŰRÜBBEK LESZENEK A FÁJÁSOK ÉS AKKOR INDULJ EL A KÓRHÁZBA MERT OTTHON SOKAL JOBB A FÁJÁSOKAT ELVISELNI MINT A KÓRHÁZBA SOKKAL NYUGODTABB VAGY NEM IDEGESÍTENEK AZ ORVOSOK

PERSZE GOND VAN AKKOR MENJ BE ELŐBB

DE ERRE NE IS GONDOLJ ÁLLJ HOZZÁ POZÍTIVAN ÉSAKKR A SZÜLÉS IS OLYAN HANGULATBAN FOG ELTELNI

SZÉP SZÜLÉST KÍVÁNOK

2008. szept. 22. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem du-án 5 körül kezdődtek a fájások, fél 7-kor hívtam a párom, hogy szülünk ekkor már 7 percesek voltak a fájások. 8-kor már a kórházba voltunk és éjfél után megvolt a baba. Igaz mi 15 percre lakunk a kórháztól, de 2. baba és gyorsabban zajlottak az események, mint az elsőnél, igaz az sem volt nagyon hosszú:))

Szerintem amint érzed, hogy ez már biztos a vajúdás hívd fel, inkább korábban érjetek be, mint később.

könnyű és gyors szülést.

2008. szept. 22. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez a jobbik eset ha a fájások jönnek előbb.De gondolj arra is ha elfolyik a magzatviz azonnal menned kell nem szabad utána még órákat várnod!
2008. szept. 22. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!