Normális, hogy már nincs vérzésem?
Normalis lehet, de az is lehet, hogy ismet fogsz meg verezni.
En az elso szulesem utan jartam ugy, hogy normal mennyisegu verzesem volt par napig, egyre csokkent. Majd egy nagy gorcs kisereteben kijott egy lepenydarab. Nem volt oriasi, de nem is kicsi, ugy feltenyernyi. Nem is ertem, hogy hogyan nem vettek eszre (atneztek a lepenyt, hogy minden resze megvan-e). Nah, ezutan ujra verezni kezdtem ugy, mint egybol szules utan, es vegulmmeg ket hetig tartott, csak fokozatosan csokkent a mennyisege.
A masodik szulesemnel viszont kuretem volt szules utan, ott teljesen kitakaritottak a mehemet, mindent. Igazabol csak egy napig volt mensi szeru verzesem, de mar a korhazban is egyszeru tisztasagi betetet hasznaltam. Az orvos azt mondta, hogy ez igy normalis egy komplett kuret utan.
Neked semmi ilyet nem csinaltak?
En azt hiszem, hogyha barmi gond lenne es maradt volna bent lepeny azt erezned, lennenek jelei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!