Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi igaz a Jahn Ferenc kórházró...

Mi igaz a Jahn Ferenc kórházról szülésügyben?

Figyelt kérdés

Olvasok ezt is- azt is. Hogy oké a hely, szépek a szülőszobák, tiszta, stb, bár az épület lepukkant. Aztán meg olyat is, hogy elég tré hely és hááát, inkább ne válasszam.

Most akkor milyen a Jahn Ferencben szülni?

2010. ápr. 2. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia! Az 5 hónapja ott szült vagyok. Tápszert adtak a babámnak kérdezés nélkül, mert csak 2. nap indult be a tejem. És én onnan tudom, mert mikor egyik reggel kihozták a kicsimet, tiszta pötty volt az arca. Számítottam rá, hogy ő is tejfehérje érzékeny lesz. Ebből láttam, hogy kapott....

És nem csak lefejt tejet kapnak elhiheted, meg cukros löttyöt.... Amikor én ott voltam, senki, de senki nem fejt tejet a kicsijének.... Egyedül árválkodott az én üvegem a kishűtőben. Nekem a törpeterrorista vallotta be, hogy adtak a babámnak tápszert, mert állítólag éhesen sírt....

2010. ápr. 5. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Igaza van az utólsónak!!!! Tápszert kapnak!!!!!
2010. ápr. 5. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia!3 hete szültem,császárral.nincs negatív élményem,fogadott dokim,és szülésznőm volt,tehát a szülés-vajúdás adottan jó volt.Nővérek:nekem sem a csecsemősökkel,sem a minket kezelő nővérekkel nem volt gondom,rendesek voltak,még azt is megkérdezték minden nap,hoztam-e magammal gyógyszert,(magas a vérnyomásom),mert ha nem,adnak.napjában 3szor lázmérés,és vérnyomásmérés.a csecsemősök is rndesek voltak,volt ugyan 1 nő,aki kerek perec kijelentette,hogy csak látogatási időben vihetem be a kicsit,de vele az 1 hét alatt összesen 1szer találkoztam.a többiek rendesek voltak,minden nap többször megkérezték,tudunk--e szopiztatni,segítsenek-e valamiben,megmutassák-e a tisztába tevést,köldökkezelést,stb.odafigyeltek nagyon.én epidurális kaptam,ezért 5 napig elviselhetetlenül fájt a fejem,első 3 nap tejem sem volt,ezért szerrencsétlen gyerek üvöltött,így be is vitték délután magukhoz,hogy pihenni tudja,mert már eggyütt sírtunk a gyerekkel.valóban adnak tápszert nekik,de megkérdezték,hogy adhatnak--e,és mondták,ha adtak.ztán mikor meg lett tejem,már azt kapta,amit napközben lefejtem.szrencsém volt,az egy hét bentlét alatt egy olyan szobatárs volt,akit kihagytam volna,hozzáteszem,nem kissebbségi volt,pedig 5ágyasban voltam.én is gondolkodtam az alapítványi szobán,végül nem bántam meg,hogy nem abba mentem,jó volt a társaság,és hasznos tanácsokkal gazdagodtam.a gyermekorvos is normális volt,addig bent tartott,amíg teljesen biztossá nem vált,hogy egészségesek vagyunk.egyszóval nem tudok rosszat mondani igazából,sokan sajnos eleve úgy mennek oda,hogy tré a hely,pedig szerintem van ennél sokkal rosszabb is....
2010. ápr. 6. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!