Mi igaz a Jahn Ferenc kórházról szülésügyben?
Olvasok ezt is- azt is. Hogy oké a hely, szépek a szülőszobák, tiszta, stb, bár az épület lepukkant. Aztán meg olyat is, hogy elég tré hely és hááát, inkább ne válasszam.
Most akkor milyen a Jahn Ferencben szülni?
Ha szerencséd van akkor jó hely, ha nem akkor szívás odamenni. De ez minden kórházra igaz.
Én az egyik új szülőszobában vajúdtam és szültem 2008 decemberében ott. Nekem igazi élmény maradt. Kedves volt a szülésznő (nem volt fogadott), órákat bent volt velem beszélgetni a vajúdás alatt. Ki lehetett próbálni a bordásfalat, labdát, hidromasszázs kádat, lehetett zenét hallgatni közben és még valami illóolajat is párologtatott nekem. Mondjuk maga a szülés nem volt éppen rövid, kb. 20 órát töltöttem ott. Gyakorlatilag óránként jött egy orvos is és megnézte, hogy halad a tágulás tehát azt sem mondhatom, hogy nem figyeltek rám oda. Mindenki nagyon kedves volt és a körülményekhez képest jól éreztem magam ott. A gyermekágyas rész már nem volt ilyen szép. Elég lepukkant volt és a csecsemősnővérekről sem tudok túl sok jót mondani. Viszont van egy ágyas szobájuk is (csak sajnos azt úgy kell elcsípni), ott biztosan jó a gyermekágyas időszak is. Összességében nekem 10/8 pontos az egész kórház szülés szempontjából, de csak azért mert a gyermekágyas rész lehúzza a szülészetet. :-)
2 gyermekemet szültem itt,
egyiket 10 éve másikat 2008 nyarán.
Én is a Kika szobában szültem.:)
Hamar ment, fogadott dokival, meg nem fogadott szülésznővel, aki végig velem volt.
Ezzel a résszel nincs is semmi baj.
De utána, lázmérőt napokig nem kaptunk, aztán igen, de koszos volt, az ágyat alig akarták áthúzni azok alatt akik fránya mód össze merték vérezni! :)
A vizitnél megkérdi a doki: Jól van? Ennyi.
Az éjjel fejt tejemet ki kellett öntenem, mert senkit nem találtam éjszaka aki adott volna egy ...üveget.
Horkoltak a nővérek. Meg ott bagóznak az emeleten.
A csecsemősöket sokan szidják, pedig szerintem ők rendesek, csak kérdezni kell tőlük. A nagyfiam volt ovitársának az anyukája is ott csecsemős, így mázlim volt, hogy ismertem.
Keresőben rákeresel, még pár hasonló kérdésre válaszoltam.
Ja a cigizős banda. Amikor én voltam ugyanez volt. :)
Afolyosón is kint bagóztak, ezeke hazamehetnek 2 nap után, mi meg akik rendesen szoptatunk, nem bagózunk stb. 4-5 nap. :) De csak mert vigyáznak ránk. :D
Szia!
Én 8 hónapja szültem ott. A szülészet az rendben van: )
A csecsemösök 1-2 normális de a többi....
Nem nagyon akarnak segíteni attól függ milyen kedvük van, a babára sem vigyáznak csak látogatási időben este.
Ha érdekel megtudom adni a szülésznőm számát,be is mehetsz megnézni: )
Huh,én még azt hittem gáz az egri kórház,de ezeket olvasva igenis jó hely:-)
Bocs nem téma csak megjegyeztem..
Szia! Nekem elég friss ott az élmény, mert 5 hónapja ott hoztam világra a kisfiamat császármetszéssel. Kisebbség sajnos tényleg lassan többségben lesz ott, de ha megoldható, akkor menj baba-mama szobába. Én amikor voltam, szinte "biztos véletlenségből" a kisebbség külön volt. Az én szobámban nem volt egy sem.....
A némelyik csecsemőstől a bicska kinyilt a zsebemben, főleg egy kis törpeterroristától..... Többször voltam úgy, hogy majdnem lefejeltem.... Járj a nyakukra, kérdezz mindig, mert ők nem teszik...... Tápszert adnak a gyereknek.....ha te nem akarod, akkor külön kell szólni.
Maga az épület elég lepukkant, de a szülészet szerintem tűrhető. Első babámat is ott szültem, akkor sokkal gázabb volt a helyzet.... szerintem.
Sok sikert és könnyű szülést neked.
Honnan veszed, h tápszert adnak a gyereknek?
Valamelyik válaszoló voltam, 10 éves és 21 hós fiaim vannak.
A barátnőm ott csecsemős, írtam, direkt megkérdeztem tőle, h mit adnak a kicsiknek, kérlek, a lefejt anyatejet kapja, (névre szóló üvegbe rakva!) vagy azt a cukros löttyöt. Ennyi. Tápszert csak indokolt esteben adnak gondolom, esetleg császár miatt nem tud az anya szopztatni akkor persze. Ugyanis, ha a baba nem eszik rendesen, min. 40ml/alkalom akkor nem engedik haza a kórházból!!!
valami kérdés még esetleg?
Egyik barátnőm is most szült itt, 3 hetes a babája, túl lehet élni, tőle sem hallottam túl rossz dolgokat!
A törpeterrorista? Idős volt? Volt egy ilyen banya, aki ott hangoztatta, hogy koraszülött volt és valami 1,5 kilóval született. Hát pont úgy nézett ki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!